ya ben bu yama hakkında bi özeleştiri yapmak istiyorum.
bu yamayı yapanların başı olan black god ve black cat galiba fenerli.galatasarayın bi dedim girim oyuncu editlerine bakiim.girmez olaydım.berbat bidefans.falan ortasaha aynı.forvete gelince türkiyenin en iyi forvetleri olan bi takımın forvetleri berbat.
ama fenere geldim.buseferde acaip sinirlendim.kemalin özellikleri acaip süper.anelkayı sölemek istemiyorum.sadece şunu sölim anelka hakkında henryden iyi özellikleri.(dünyanın en iyi forvetinden iyi düşünün)sora van hooijdonk desen zaten uçmuş yine.alex zidanedan iyi.yani abi biraz objektif bakın olaylara.tamam şampiyn oldunuz ama sizdekş anelka bu sene ne yaptı.ona göre ayarlayın.anelka sanki çok hızlıda hızlandırmayı 99 hızı 93 yapmışsınız.bi tarafta türkiyenin en iyi takımlarından biri bi tarafta türkiyenin en iyi takımlarıondan biri.ama bi tanesinin özellikleri uçmuş.boing gibi havalanmış.dieri ise sürüngen gibi yerlerde gezio.
bu yazıyı yazmak zorundaydım.acaip sinirlendim çünkü.hiç bi fenerli bana kızamaz.çünkü anelka hiç bi zaman henryden daha iyi diil alexte hiç bi zaman zidane dan ii diil.derseniz sadece iki oyuncu içinmi kötülüosun bu yamayı.yama harika ama o taraflılık beni kızdıran.yamayı indirenlerde bu iki takımın karşılaştırmasını yapsın.son bi kez daha sölüorm.benim yamaya lafım yok.yama harika.bide ilk yamada weturka v1.0da gerçekçilik olsun die(!) fenerbahçenin o yedek klübesinin üstünü 6 kasım 2002 resimleri kaplamış.oda gerçekçilikse bişe demiorm.bu ikinci amada dikat etmedim.ama yinede tkrar ellerinize sağlık(daha objektif olmanz dileğiyle)
SCN WETURKA V2.0 TSL (THE PERFECT) PATCH...