serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: kayacan microp sende 6 partlık scn serverin değilde başka bi yerin linkimi war ? Rapid: http://www.soccercenter.net/forum/s...ead.php?t=48812 qfile: http://www.soccercenter.net/forum/s...ead.php?t=49083 kayacan biraz forumları oku bu linkler çalışıyo
kayacan 1. rapiddeki 13 partlıgı indrdim 5 tane dosyada hata verdi kurmadı 2. qfile dediğin linkte açılmıyor
serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: kayacan 1. rapiddeki 13 partlıgı indrdim 5 tane dosyada hata verdi kurmadı 2. qfile dediğin linkte açılmıyor arkadaslar bilgisayarınızda virüs programı varsa virüs programını kapatıp ondan sonra oyunu kurun ben öyle yaptım bilgisayarda ne sorun nede başka bi şey fıstık gibi oynuyom
serhatkoyuturk Orjinal Mesajı Yazan: kayacan arkadaş virüs programını kapadım olmadı, arkadas o zaman yapcagın teksey hatalı dosyaları tekrar indirmek
microp1907 bendede aynı sorun verıyodu yuklerken hatalı dosya kacıncı partta olduguna iice bak ve hatalı partı ındır ve 13ve 1 ı yıne ındır oldu bendede aynı soprun vardı ama cok ugrasırsan busefer dıger 6 8 de bozuluyo bende n soylemesı ;)
FataL!ty® Ya bi tane yetkili yok mu ? yamayı yapıp gittmiş mi herkes ? Bu kadar terslık ne böyle..yok vırus yok 1 saat bekle scn server çökücek v.s.! Sıkıldm..:(
microp1907 DOSTUM 1 SAAT NIYE BEKLIYOSUN KI SEN BIRAZ TEMBELLIK YAPMAYIP OKUSANA SAYFALARI NELER YAZILMIS CİZİLMİŞ 1 SAAT BEKLEMEMK İÇİN İNTERNET SECENEKLERINE GIRICEKSIN 'TANIMLAMA BILGISINI 'SILICEKSIN SONRA MODEMIN FISINI CIKARIP TAKICAKSIN HEMEN KALDIGIN YERDEN YUKLLUCEKSIN;)
smtkmlk yapanlara çok tşkkürler. daha tamamını indiremedim ama görüntüleri beni oldukça heyecanlandırdı...
FataL!ty® Orjinal Mesajı Yazan: microp1907 DOSTUM 1 SAAT NIYE BEKLIYOSUN KI SEN BIRAZ TEMBELLIK YAPMAYIP OKUSANA SAYFALARI NELER YAZILMIS CİZİLMİŞ 1 SAAT BEKLEMEMK İÇİN İNTERNET SECENEKLERINE GIRICEKSIN 'TANIMLAMA BILGISINI 'SILICEKSIN SONRA MODEMIN FISINI CIKARIP TAKICAKSIN HEMEN KALDIGIN YERDEN YUKLLUCEKSIN;) Okudum ama onu yapamadım fırefox kullanıyorum ben ınt seçeneklerı fln bulamadım..! ayrıca modemın fışını çek onu yap bunu yap daha kolay bşy yok mu dıe sordm :)
LAST EMPEROR slm arkadaşlar bende we turka 2.0 yukluydu gayet guzel çalışıyordu 3.0 ı kurayım dedim gerekliişlemleri yaptım ama oyun şuan hiç çalışmıyor .. we turka 3.0 ı kurup oynayanlardan yardımlarınızı bekliyorum msn den de konuşabilirsek daha iyi olur .. msn adresim arslaner1905@hotmail.com telk.ler saygılar
Zeus6 uzun ugraslar sonucu we 2.0 ı sorusunz calıstırdım icindeki pes4.exe yi naparsanız yapın acmayn onun dısında sorun yok simdi 3 ü kurmak kaldı onun dısında bu patchden biraz zararlı cıktım ama faydalandım sonunda güzel olmus 2.0
ilkayjagger arkadaşlar ya şu weturkayı bi cdye atipda yollayacak bi baba yiğit arıyorum allah rızası için:)
hbayrak ben 13 partlık yamayı indirdim guzel çalışıyor.şimdi şu we3 ü bekliyorum bitince burada bildirirseniz iyi olur