AiAS Orjinal Mesajı Yazan: Makaay gel bana yollayaım msn im profilde var ok çok saol bi arkadaşa indirtip msn'den aldım.yükledim şimdi deniycem.bu arada 11MB demişim 25 MB çıktı demek o yüzden çalışmadı en başta. :)
ebc23 arkadaşlar tebrikler ben böyle türkçe spikerle felan oyun oynamamıştım am hem türkiye ligi hem menüler hem oyuncular olsun müthiş hazırlanmış yani sölicek söz yok mükemmel BRAVO
madram ARKADAŞLAR BANA 13.PACTI MAİL OLARAK ATABİLECEK OLAN VARMI....MAİL ADRESİM ibrahim.altinok@adalet.gov.tr şimdiden teşekkür ederim.
holymidnight Orjinal Mesajı Yazan: madram ARKADAŞLAR YOKMU BANA 13.PACKTI ATACAK OLAN.. link sağlam niye çekmiyorsunuz da mail ile istiyorsunuz http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=pes/dosyalar&eylem=di&dosyaid=125&mirror=h&mirrorid=48
madram çünkü işyerindeki ağdan bağlanıyorum ve indirme limiti doldu onu indiremiyorum..bana yardımcı olacak olan yokmu..buranın başka ıp adreside yok..zordayım
sure Arkadaşlar aranızda pachi kuran varsa onlara bir sorum olacak , pachi indirdim kuracam şimdi :hihi: yalnız bunu kurunca master ligde yapmış olduğumuz kayıtlar gidiyor mu onu merak ettim . Kuranlar cevaplarsa sevinirim . :drooling:
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: sure Arkadaşlar aranızda pachi kuran varsa onlara bir sorum olacak , pachi indirdim kuracam şimdi :hihi: yalnız bunu kurunca master ligde yapmış olduğumuz kayıtlar gidiyor mu onu merak ettim . Kuranlar cevaplarsa sevinirim . :drooling: evet maalesef gidiyor..
Makaay linkler calısıyor http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=48812
roy Yardım....Arkadaşlar hepsini indirdim.. Yaklaşık 5 günümü aldı..Sonra soylenenleri aynen yaptım.Kopyala yapıştır.Sonra kitserverdaki setup exe dosyasını çalıştırdım.Orda error hatası verdi...Önemli değil diyip oyuna girdim.Babalar gibi çalıştı .Çok hoşuma gitti.Emeği geçenlerin eline sağlık.Amaaaaaa BİLGİSAYARI kapadım.2 saat sonra açtım.Bilgisayarı kafayı yemiş vaziyette buldum. Donup kalıyordu.İşlem yapamıyordum ve mecburen format çekmek zorunda kaldım. Forumu takip etmediğimden dolayı virüs olayından haberim yoktu.Ama ben şu mesajı yazdığım tarihten geriye 5 günde indirip çektim.Virüs olma ihtimali varmı.Çünkü pes i ve yamayı yeniden kurmayı düşünüyorum ama tedirginim Lütfen yarım.E-mail idol42@hotmail.com
Makaay ya birader ilk mesajı incelesen hicbirşey olmayacak niye böyle hazır konma peşindesiniz anlamam ki.Cokmu zor geliyor kısa bir yazıyı okumak?Bak bi konu baslıgına ne yazıyor
Alpay1903 arkadaşlar bişi sorucam Bütün sorunları Hallettim fakat data extract ediyorum fakat hic bi deişiklik olmuyo bnde eski bi tsl var su an acaba serun nedir bana bi yol gösterebilrmsinz teşekkürler..
madram ARKADAŞLAR BENDE NİHAYET MURAMDIMA ERDİM VE DÜN AKŞAM OYUNU OYNAMAYA BAŞLADIM HARİKA EVET HARİKA OLMUŞ EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER..BİŞEY SORCAM FORMALARI NERDEN DEĞİŞTİRİYORUZ.KİTSERVERI SETUP YAPTIM AMA OYUNDA NASIL DEĞİŞTİRECEĞİZ FORMALARI
CaSSiNi_ 1 ve 2 tuşlarıyla değiştiriyorsun.Benim bi sorum olacaktı.Ben we turka yı yükledim formalarda sorun yok yanlız topu değiştirdiğimde masaüstüne atıyor.bunu nasıl düzeltebilirim?Yardım ederseniz sevinirim...