Orjinal Mesajı Yazan: Doctor^^
Benimde sorum bu yönde olucak. Oyunda Gs nin ismini Ac Milan olarak söylüyor ve diğer türk takımlarının ismide yanlış söyleniyor. Bunun bir çözümü yokmu daha önce yazdım ama cevap alamadım o yüzden tekrar yazıyorum.
Saygılar...
Turkce spiker patchi koymussan daha once, bi karisiklik oluyo olabilir, bana oldu. anlatim dili hala ispanyolcada kalmis, yarim yamalak soyluyodu falan. sonra dosyalari kurcalerken gordum ki turkce spiker ingilizce dosyasinda yamada. dili oyun icinden turkce secmek gerekiyomus, o zaman dogru soyluyo. onceden istanbulspora besiktas falan diyodu. yani bi gozden kacma olayi olabilir senin durumda da. option file'i da dogru kullandigindan emin ol falan. yama duzgun gorunuyo.
yanliz yeni versiyonun 0_text.afs dosyasi afs explorerla acilmiyo deniliyo. benimki de acilmiyo, ilk versiyondan (viruslu grup) geleni kullaniyorum, ne kadar bi fark var yenisiyle bilmiyorum, sanki bi degisiklik olmamasi lazim, o sekilde calisiyo. partlar eksik inmistir falan diyo bazilari, tartismaya gerek yok.
bu arada forumda frikik sorum vardi, bi ilgilenen olursa sevinirim, kimse cevap vermedi, herkes bu konuya bakiyo herhalde. nerdeyse 100 sayfaya vuracak, yeni bi konu baslatilsa. gonullu biri de bu konudaki soru cevaplari toparlasa aslinda ayni sorular 40 kere sorulmaz belki, bu tabi tamamen ekstra bi is, kimse ugrasir mi bilemedim.