pennyilkay Orjinal Mesajı Yazan: enesim yok usta bulamadım ares'te atamadınmı ne bulması lazım ben burdan bi arkadasımada gonderiorum su anda... online olduguna eminmisin program biraz uzun suruo baglantida...
enesim Orjinal Mesajı Yazan: pennyilkay bulması lazım ben burdan bi arkadasımada gonderiorum su anda... online olduguna eminmisin program biraz uzun suruo baglantida... şu anda online ama neyse NE YAPALIM ARtIK RAPIDSHARE BELASINA KATLANICAZ yinede çok sağol ilginden dolayı :) ;) :) ;)
pennyilkay Orjinal Mesajı Yazan: enesim şu anda online ama neyse NE YAPALIM ARtIK RAPIDSHARE BELASINA KATLANICAZ yinede çok sağol ilginden dolayı :) ;) :) ;) hic onemli diil... yinede arada sırada dene olması lazım bi kisi daha cekio bende su anda ...
enesim Orjinal Mesajı Yazan: pennyilkay hic onemli diil... yinede arada sırada dene olması lazım bi kisi daha cekio bende su anda ... abi bunun oraya attığın tam ismini verirmisin bana
enesim Orjinal Mesajı Yazan: berXarp bu part2 ve part3 te 2 sindede 0_text ve 0_sound var hangisini past etcez dostum onu öle yapmııcan önce indirdiğin bütün partları(1-13) aynı klasöre koycan ve part1 dosyasını çalıştırcan o otomatik olarak hepsini bir yere atacaktır
oziwazi41 arkadaşlar bence scn ye ne kadar teşekkür etsek azdır... Kolay kolay hiç bir site böyle bir patch çıkarıp bedavaya vermez... ................Emeği Geçen Herkese ÇOK ÇOK Teşekkür Ederim.............. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: ueow yamayi yapistirdiktan sonra kitserverda remova bastigimda setup failed to remove kitserver 4 from .../pes4.exe verify that the executable is not read only, andtry again diyo naapmam lazim Kardeş kitserverı bütünüyle sil sonra da part 13 içindeki kitserveri c/programfiles/konami/pes4 içine at sonra setupa install de
cat Gerçekten çok güzel bir çalışma olmuş umarım önümüzdeki pes serilerindede böyle güzellikler devam eder. bu yamayı hazırlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.saygılar
typhlosion ÇOOOOOOOK GUZEEE^ YAPANLARIN ELLERINE SAGLIK MUKEMMEL AMA SPIKER SESLERI GERIDEN GELIYOR..
MeeK Ya beyLer bu topLarin sekLini semaLini nasiL duzeLtecegimi soyLeyecek yok mu? Karman corman cikiyor toplar..
oziwazi41 We Turkayı yükledikten soora oyunda kayıt yapmıyo bu normal bişi mi sorun bedeyse ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim...
keke beyler şu kitserver sorununu çözen yokmu ,yenii formalar yüklenmiyor, pes4.exe salt okunr u boş, ne yapmam lazımm,kitserver install ediyor ama görünürde bişey yok...
erkut ya arkadaslar bu we turka olayı sadece rapidtenmi yapılıyo eziyet ya kaza falan kullanınanız varmı ordan alak bari tesekkurler:::::::::
uortac arkadaşlar we turkayı yükleyip ligde maç yaptıktan sonra çıkarken error diyor ve ana menüye dönüyor.ne yapmam lazım yazarsanız sevinirim