childofottoman Arkadaşlar kusura bakmayın bişey soracağım ben beşiktaşla oynuyorum kitserwerın içinde birsürü beşiktaş forması war ben sadece 2 forma kullanıyorum onlarıda öncedende kullanabiliyodum bilen warsa nolur yardım etsin
aydinaydin Orjinal Mesajı Yazan: wansiz26 Arkadaşlar yapacağınız çok basit...http://www.warez.com/ adresinden indirin programı sonra kurun My folder diye bi dosya oluşacak oraya partları kopyalayın....bide solda üste connet yeri var onu bulup açın....warez 1,5mb felan dosya boyutu böylece paylaşıma açın partları aratalım warez de bulup indirelim... ya partları nereye kopyalacagız weturkapartalrın isminimi kopyalacagız
awrlord kardeşler yaw ben ilk çıkan dan 5 e kadar indirmiştim partları şimdi tekrar yayına girdiinde devam ettim 5 den bişe olmaz dimi?
sakincali bende indirdim de arkadaslar,ben dosyalari extract yaptigimda, some files corrupted gibi bi hata verio,ne bu??? nasi yapcam yukleyen arkadaslar bi yardimci olsun yaaa
madram arkadaşlar ben birtürlü indiremiyorum 130times felan diyor..saatlerce bekliyormu ama link bi türlü gelmiyor..niyedir,,ne yapmam lazım
MeeK Bende de E_SOUND dosyasına CNC Failed diyo yüklerken sonra da some files corrupted diyerek bitiriyor..Biri bana E_SOUND atabiLir mi acaba?
Alikevicius Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman Arkadaşlar kusura bakmayın bişey soracağım ben beşiktaşla oynuyorum kitserwerın içinde birsürü beşiktaş forması war ben sadece 2 forma kullanıyorum onlarıda öncedende kullanabiliyodum bilen warsa nolur yardım etsin Oyunda forma seçerken L1 ya da R1 e bas. R2 de olabilir.
usernick o hatayı bende de werdi önce o hangi dosyaysa onu tekrar indirin winrar söylüyor hangi partta hata olduğunu.bende 11. partta hata werdi tekrar indirdim düzeldi.
MeeK Orjinal Mesajı Yazan: usernick o hatayı bende de werdi önce o hangi dosyaysa onu tekrar indirin winrar söylüyor hangi partta hata olduğunu.bende 11. partta hata werdi tekrar indirdim düzeldi. Ben de öyle tahmin etmiştim başLadım o part ları yeniden indirmeye..Sağol..
JASON KIDD bi sorum olucak 9.part 24.3 mb bitti nedne olablir normalde her part 46.7 mb deilmi???yardım lutfen
madram YA ŞU PACTLARI İNDİREMİYEN BİR BEN Mİ VARMI SADECE 11 İNDİREBİLDİM O DA DÜN..BUGÜN 3-4 SAATTİR UĞRAŞIYORM HİÇBİRİNİ İNDİREMEDİM.SÜREKLİ 140TİMES YAZIYOR.BEKLİYORUM BEKLİYORUM DOWLOAND ÇIKMIYOR..ÇILDIRACAM BİRİ YARDIM ETSE SEVİNİRİM. :,(
MeeK Orjinal Mesajı Yazan: JASON KIDD bi sorum olucak 9.part 24.3 mb bitti nedne olablir normalde her part 46.7 mb deilmi???yardım lutfen Bende de öyle indirmiş ve problem çıktı işte part 9 da.Bir daha indir dosyanın gerçek boyutu 46,7 MB çünkü..
JASON KIDD saolasın meek hocam deneycem heele su part 10 bitisn yeniden kurcaz part 9 off off amma uzun surdu beaaa bitsede oynamsam heheueheueheu
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: SalifDiao Oyunda forma seçerken L1 ya da R1 e bas. R2 de olabilir. OLMUUUUUUUUUYOOOOOOO denedim
MeeK Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman OLMUUUUUUUUUYOOOOOOO denedim 1 home için 2 away için yapınja oLmuyor mu?
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: MeeK 1 home için 2 away için yapınja oLmuyor mu? Ya bi onlar çıkıyo toplar da aynı napcam yardım çıkan formalar 4 büyükler yamasındaki formalar