MeeK Ya şu premium account lardan birini de bana özeL mesajLa yoLLayabiLir misin arkadaşım rica etsem?
usernick ben de şimdiye kadar indirdiklerimle oynadım sadece ilk 10 parttaki iki dosyayı çıkarabildim öyle bile çok güzeldi şu 11. partı bir indirebilsem.
son kral You_Souf anlaşmaya uymadın warezde elimdeki 1-4 partı paylaşıma sundum ama sen sunmadın birileride hemen download yapmaya başladı bende warezi kapadım ya herkes elindeki partları warezde sunar yada paylasım yok
You_Souf Orjinal Mesajı Yazan: son kral You_Souf anlaşmaya uymadın warezde elimdeki 1-4 partı paylaşıma sundum ama sen sunmadın birileride hemen download yapmaya başladı bende warezi kapadım ya herkes elindeki partları warezde sunar yada paylasım yok Benim bütün partlar warezde bende arıyorum bi türlü bulamadım üstelik bi tane bile part gelmedi karşıma...
childofottoman Arkadaşlar benim msn childofottoman@msn.com yardım isteyen falan olursa sewe sewe yardım ederim herhalde benden başka hepsini indiren olmadı ben cdye bile çektim...
MeeK Sunamadim Warez den çünkü Kaspersky izin vermedi programi yukLememe ama Ares ten buLabiLen varsa dosyaLari indirebiLir..
kartal5 part 1,part 12 ,part 13 kaldi... Prenium account olan arkadas lütfe bana özel mesajla yolllaa... Bu arada BESIKTASIMIN marsi olmasi cok güzel.. :D :D :D :D :D
dr8333 Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman Arkadaşlar benim msn childofottoman@msn.com yardım isteyen falan olursa sewe sewe yardım ederim herhalde benden başka hepsini indiren olmadı ben cdye bile çektim... selam... partları Ares My shared folder içine atarsan ve de areste online olursan partları herkes bulabilir. başka bir klasörde olursa kimse bulamaz. bunu yaparsan sanırım çoğu kişiye iyilik edersin. ben premium accountla indiriyorum.indiremeyen arkadaşlar aresten indirebilir bu sayede.
MeeK Orjinal Mesajı Yazan: dr8333 selam... partları Ares My shared folder içine atarsan ve de areste online olursan partları herkes bulabilir. başka bir klasörde olursa kimse bulamaz. bunu yaparsan sanırım çoğu kişiye iyilik edersin. ben premium accountla indiriyorum.indiremeyen arkadaşlar aresten indirebilir bu sayede. iLLa o dosya oLması şart değiL hangi dosyaLarı görüp göremeyeceğini Library den ayarLayabiLiyorsun..ben payLaşıma açtım isteyen çekebiLir Ares ten
03Gs1905 Ben birazdan oynayacağım son partı yarıladım şu anda.İndirmekte olan arkadaşlara kolay gelsin.İlk yayınlandığında da 358mb indirmiştim ama kafama takılmasın diye sildim gitti.Zaten kotasız adsl kullanıyoruz nimetlerinden faydalanalım değil mi yani???Oynadıktan sonra yorumlarımla tekrar aranızda olacağım...