MeeK Orjinal Mesajı Yazan: childofottoman HARİKA OLMUŞ ELLERİNİZE SAĞLIK BEKLEDİĞİME DEĞDİ Evet iLk yorum geLdi..Buradan anLıyoruz ki sabaha kadar uykusuz kaLmamıza değecek..iyi oynamalar sana da childofottoman kardeşim..
Grandmonster arkadaşlar 12 ile 13ü indiren varsa bi zahmet atsın wareze falan yarım saattir uğraşıom olmuyo tıklıyon download başlamıyo bi türlü
Suqunet **Ya Varmı BöyLe Bir Sey Ya Son İki part İnmiyor Download Linki Verdiğim Halde Öyle beKliyor.Sinir Etti..**
childofottoman Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs childofottoman emulen var mı? Bak güzel kardeşim ben 7-8 saat harcadım canım çıktı işin ne sende harca
Grandmonster Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs Grandmonster sen ne diye arattırıyorsun yani dosya ismi olarak? ya ben normal linkten indiremiyomki aratmadım orda
Grandmonster Orjinal Mesajı Yazan: Suqunet Ya Varmı BöyLe Bir Sey Ya Son İki part İnmiyor Download Linki Verdiğim Halde Öyle beKliyor.Sinir Etti.. bende de öyle senin de mi 12 ve 13 te yapıyo
usernick yok mu bağlantısı hızlı olan yurtdışında olan bir pessever :D şu 11'i bir megauploada upload etsin rapid göçtü:D
You_Souf arkadaşlar ben 5 den 13 e kadar olan dosyaları warez e koydum isteyen cekebilir...banada 1den 4 e kadar olan bölüm lazım rapid çöktü kesin download wermiyo... :D :D :D :rolleye3: :eek: :gozluk:
Grandmonster Orjinal Mesajı Yazan: NeW_YoRK_YaNKeEs Grandmonster nasıl yüklediğini açıklayabilir misin?!!?!?!?!?!?! ya ben yüklemiyomki warezden falan. rapidden indiremiyom tıklıyom öyle saf gibi duruyo
sakincali 13. part kaldi rapid coktu galiba,ne guzel tamda premium indircektim ya offff,ne zaman düzelir bu server,olmazsa yatimm bende yarin cekeriz 13.partida... :,(
childofottoman Beşiktaşlı olan arkadaşlara süper haber oyunda menülerde dolaşırken bjk marşı çalıyor ayrıca maç içinde tezahüratlar karışmıyo we kendimi maçta gibi hissettim