âİ£T10 Orjinal Mesajı Yazan: avor valla aksam maksam denip duruo sabahtan beri pc başında beklioz valla aksama gelmezse bu link yıkarım lan burayı heeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyttttttttt bea :D :biggrin2: :bruce: :yahoo3dk: :mesale:Bende yakarım:mesale: :mesale::bengal: Dağıtırız buraları:bengal::mesale:
erkanhirik :scn_dua: Ya Sabır ! Ne kadar uzadı bu iş...Neden kesin bir zaman söylenmiyor ?ve üstelik adminler oynadıklarını sık sık söyleyerek milletin ağzını sulandırıyor.:azmslndi:Yeterince ilgi var zaten olaya , bence daha da ilgi çekmenin bir anlamı yok...Eleştirilerimi kötülemek anlamında algılamayınız.Kötüleseydim burada linkin verilmesini beklemezdim...
Suqunet Sabreder Derviş, Muradına Ermiş...Bekleyelim Bitince Herhalde Paylaşıma Sunulacaktır.Teşekkürler. Pm..Üstteki Atasözünü Başka Yerlere Çekip Gebermiş Mebermiş Gibi Kelimeler Ekleyerek Kullanmayalım. :)
minnik Orjinal Mesajı Yazan: Black God evet bende tam uploada koyacakken dosyayı bu hatayı farkettim şimdi bütün oyuncu isimlerini sölüyor rahat olun upload çoktan bittiki adminler şu an takıt takır pes oyuyo msn de kime baksam aynen şöle yazıyo x şahıs ( meşgul - rahatsız etmeyin we turka 2 oynuyorum ) web team yok ortalarda :D Yaw bittiyse linki verselerdi keşke...
aydinaydin 5 gibi mi ya abi rapidten indirirken nasıl indirecegimizi yayınlarsanız ozelliklede statik ipli olanların
MeeK Web team takır takır oynuyosa bi probLem yok demek değiL mi ztn? Biraz daha erkene aLsak oLmuyor mu Black God lütfen. :,( :,(
ForumTc Black God ama şöle bişi var Rapid ile olursa en fazla 1 hafta dayanır eğer birileri çektikçe yardımlaşma olsun birileri bir server yapsın partları bir birleri ilede paylaşma olasılığı olması daha mantıklı çünkü Linkler öldüğü zaman kimde ne var sa paylaşmaları o kadar kolay olur ki bilmiyorum artık ben herşeyi admin e bırakayım o daha iyisini bilir...
AragornBurak Orjinal Mesajı Yazan: aydinaydin ya statik ipleri olan ne yapacak Statik İp'si olanlar işkenceye maruz bırakılacak.Ama önemli değil çünkü biz %10'luk bir bölümüz bizim sorunumuz geneli etkilemez. Ama unutmayalım SoccerNet'i 1 numara yapan %100'e hitap etmesidir.Saygılar.
aydinaydin abi black god az sora yayınlacakmıs ole diyo turkiye ligi yamalarında yazıyo :mesale: :mesale: :mesale: :mesale: :drapeau: :drapeau: :drapeau: :drapeau:
RubenMartin arkadaşlar we turka aynı wolf gibimi? kadrolar, formalar, stad falan filan.. Yoksa sadece TR ligimi war???
aydinaydin wolf gibi ama ona bin takar hem spiker var :mesale: :drapeau: _______________________________________ ALEMDE TEKSİN SOCCERCENTER OLEY OLEY ŞAMPİYON SOCCERCENTER :mesale: :mesale: :drapeau: :drapeau:
aydinaydin hiç mesaj yok hadi soccercentıcılar destek ____________________________________ alemde teksin soccercenter :mesale: :drapeau:
AragornBurak :mesale: :drapeau: Bayraklar meşaleler yetmez bunun anlatmaya boşuna kendinizi yormayın.
pennyilkay ıp olayını dert etmeyin (rapidde) her bir parttan sonra bilgisayarınızı kapatıp acın ve yeni bi ip almıs olun girip diger partı indirin...