Sarpus beyler bnde kaspersky ile virusu yakalayıp sildim sorun cıkmadı ama 9 ve 10. partı ındıremeremeden linkler siteden kalktı bana 9 ve 10. partın linkini werebilcek olan war mı beyler
AragornBurak Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus beyler bnde kaspersky ile virusu yakalayıp sildim sorun cıkmadı ama 9 ve 10. partı ındıremeremeden linkler siteden kalktı bana 9 ve 10. partın linkini werebilcek olan war mı beyler Arkadaşım o partların linkleri kaldırıldı. Yani link bulamazsın. Ancak msn'den yollyacak birini bulursan olur. Ama biraz daha sabretsen sorunsuz dosyaları indirebilirsin. Tabi Asıl Sorun Rapid'i saymazsak. Saygılar
son kral Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus beyler bnde kaspersky ile virusu yakalayıp sildim sorun cıkmadı ama 9 ve 10. partı ındıremeremeden linkler siteden kalktı bana 9 ve 10. partın linkini werebilcek olan war mı beyler bende part lar var ama link yok msn ye gelsene bir yolu daha var sonkral42@hotmail.com
burak_k85 bende 2,3,4,5,6,7,8,9,10,11. partlar var cd ye çektim hatta isteyene yollayabilirim ama 1. part yok format attığımda kayboldu 1.part ı biri yollayabilir mi acaba ? msn : burakplanet@hotmail.com
usernick sonunda upload yapılmış hele şükür:)yapanların eline sağlık. rapide gelince 256 hızında olanlara pek sorun olmayacak 1. part indikten sonra 10 dk sonra 2. parta geçebilirler çünkü zaten 45-50 dkda anca indiriyor :D yani download bittikten sonra 1 saat deil linki aldıktan sonra 1 saat geçince tekrar indirebiliyorsun ama 2-3 part aynı anda indircez diyorsanız premium şifre kullanacaksınız ama çoğu bitmiştir 3000 mb sınırı war saat sabah 1'i geçince hemen şifreyi kullanırsanız indirme yapabilirsiniz. proxy de işe yarar ben öyle yapmayı düşünüyorum :D "www.aliveproxy.com" ve "www.samair.ru/proxy" girerek proxy seçebilirsiniz ama bazıları çalışmayabilir çalışanı bulmanız gerek;)
AragornBurak Orjinal Mesajı Yazan: usernick sonunda upload yapılmış hele şükür:)yapanların eline sağlık. rapide gelince 256 hızında olanlara pek sorun olmayacak 1. part indikten sonra 10 dk sonra 2. parta geçebilirler çünkü zaten 45-50 dkda anca indiriyor :D yani download bittikten sonra 1 saat deil linki aldıktan sonra 1 saat geçince tekrar indirebiliyorsun ama 2-3 part aynı anda indircez diyorsanız premium şifre kullanacaksınız ama çoğu bitmiştir 3000 mb sınırı war saat sabah 1'i geçince hemen şifreyi kullanırsanız indirme yapabilirsiniz. proxy de işe yarar ben öyle yapmayı düşünüyorum :D "www.aliveproxy.com" ve "www.samair.ru/proxy" girerek proxy seçebilirsiniz ama bazıları çalışmayabilir çalışanı bulmanız gerek;) Arkadaşım şu proxy işini ayrıntılı bi şekilde anlatabilirmisin.
usernick proxy yani farklı bir ipden girecez ama proxy ile girerken de ilk önce cookileri(tanımlama bilgisini silin).sonra www.samair.ru/proxy'den bir proxy seçin.sonra "internet seçeneklerine" girin.Ordan bağlantı ayarları sekmesine tıklayın aşağıda Yerel Ağ Ayarları diye bişey war ona tıklayın."Proxy Sunucusu: Yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın" burayı işaretleyin ve ordaki kutuya kullanacağınız proxy'i yazın.port numarasını da proxy alırken yanında görüyorsunuz.Mesela şu anda çalışan bir proxy hollandadan bir proxy "Adres : 83.100.140.43- Port : 8080" şu anda bunları girerseniz bir proxy sunucuna bağlı oluyor ama siz başka proxy seçin çünkü herkes bunu kullanırsa bu da bitecek :D.Ayrıntılı oldu mu bilmiyorum ama açıklaması böyle :D anlamadığınız yer olursa burdayım :)
AiAS Orjinal Mesajı Yazan: usernick proxy yani farklı bir ipden girecez ama proxy ile girerken de ilk önce cookileri(tanımlama bilgisini silin).sonra www.samair.ru/proxy'den bir proxy seçin.sonra "internet seçeneklerine" girin.Ordan bağlantı ayarları sekmesine tıklayın aşağıda Yerel Ağ Ayarları diye bişey war ona tıklayın."Proxy Sunucusu: Yerel ağınız için bir proxy sunucusu kullanın" burayı işaretleyin ve ordaki kutuya kullanacağınız proxy'i yazın.port numarasını da proxy alırken yanında görüyorsunuz.Mesela şu anda çalışan bir proxy hollandadan bir proxy "Adres : 83.100.140.43- Port : 8080" şu anda bunları girerseniz bir proxy sunucuna bağlı oluyor ama siz başka proxy seçin çünkü herkes bunu kullanırsa bu da bitecek :D.Ayrıntılı oldu mu bilmiyorum ama açıklaması böyle :D anlamadığınız yer olursa burdayım :) Güzel saol da bi sorun daha war.Ben İnternet explorer kullanmıorum.Firefox'ta bunun nasıl yapılabileceğini bilen war mı peki :D
usernick internet explorer'u sildin mi :D firefox da dur anlatim bekle biraz :DTürkçe mi ingilizce mi :D
usernick firefox Türkçe'yse proxy'i gireceğin alan Araçlar'dan Seçenekler Genel sekmesinde BAğlantı Ayarları war.Orda "vekil sunucu ayarları" war onu seç sonra "HTTP vekil sunucusu" war oraya adresi ve portu gir.Bütün protokoller için vekil sunucu kullanı seç bu kadar.Anlaşılır oldu mu :D
AiAS Orjinal Mesajı Yazan: usernick firefox Türkçe'yse proxy'i gireceğin alan Araçlar'dan Seçenekler Genel sekmesinde BAğlantı Ayarları war.Orda "vekil sunucu ayarları" war onu seç sonra "HTTP vekil sunucusu" war oraya adresi ve portu gir.Bütün protokoller için vekil sunucu kullanı seç bu kadar.Anlaşılır oldu mu :D Oldu zaten buldum ben saol yine de :)
aydinaydin ya ben cafeden yuklucem ne yapmam gerekiyor şuraya bi not yazsanız cok makbule gecer bilenler yardım etsin lutfen :)
RaphaeLmiX bence en ii si ftp ye atmak ama o da sakıncalı herşeyinde bir kötü yönü var ne yapcaz yaw off off :(
Sakin1NR cracks kardes sende yyamayi indirdikten sonra fenerbahceli oyunculari kafandakine göre degistir gs'li futbolcularida kafana göre degistir.. o zaman hem kendini tatmin olursun hem de onca verilen emege gercekten saygili olursun... en azindan öyle gözükür.. ;)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Sakin1NR cracks kardes sende yyamayi indirdikten sonra fenerbahceli oyunculari kafandakine göre degistir gs'li futbolcularida kafana göre degistir.. o zaman hem kendini tatmin olursun hem de onca verilen emege gercekten saygili olursun... en azindan öyle gözükür.. ;) alala ben bunu nie düşünememiştim..ya kardeşim ben deiştirsem başkalarındada deişcekmi.neyse.ben bi option file yapıp yayınlarım burda.verilen emeğede zaten saygım senden fazla olduu kesin.eleştiri yaparken sanamı sorcam.alla alla.neyse yine birine çatmiim
Makaay Patch yarın yayında olacak arkadaslar bizim testlerimiz devam ediyor... Yorumlarımızda daha sakin olalım!
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: Makaay Valla en dogrusu bir server kiralamak onun üstünden cekmek varmı bunu karsılicak babayiğit aranızda :) benim kardes bunu parasal yönde karsilayamaz belki, fakat en güvenilir en iyi yerlere cabucak yükleyebilir.. saka falan degil eger böyle bisey düsünülürse en iyi sekilde yardimci olabiliriz.. Basarilara..
Sakin1NR Orjinal Mesajı Yazan: cracks alala ben bunu nie düşünememiştim..ya kardeşim ben deiştirsem başkalarındada deişcekmi.neyse.ben bi option file yapıp yayınlarım burda.verilen emeğede zaten saygım senden fazla olduu kesin.eleştiri yaparken sanamı sorcam.alla alla.neyse yine birine çatmiim elestiri yaparken bana sor dedim mi?.. yamanin gecikmesinden galiba yoksa sen de herhangi bir tavir bozukluguna suana kadar denkgelmemistim.. ben senden yada sen benden daha cok emege saygi gösteriyorum tavirlari yapacak kadar cocuk degilim, sen emege daha cok saygili oldugunu söylüyorsan onada saygi duyarim fakat ben senden daha saygiliyim diye birsey yazmadim.. ;) Sevgiyle kal..
selimer yaw upload edildi de ben mi linki bulamıyorum yoksa henuz edilmedimi link varsa son sayfaya yazarsanız sevinirim..