Evet Evet 100 Kontor :)
Dün TURKCELL gencturkcelliler icin yeni bi kampanya baslatti.. 100 Kontore 3000 Mesaj kampanyasi. ve bende eccuk kurcaladim eski aciklarin devam etigini gördüm.. Bu açığa benzer açık Bas konuştada vardı..
şimdi gelelim açığa ve kullanımına...
hattınızda 100 Kontorden az kontor varsa hemen baslayin. eger 100 kontorden fazlaysa azalmasini bekleyin. ( yada beklemeyin hemen 100 ün altına düşürün açık kapatılabilir ) .
turkcell servis numarasini tuşluyoruz...
4440532
ve operatore bağlanıyoruz..
"iyi günler ben Handan nasıl yardımcı olabilriim" diyen kibar bir bayanla karşılaşacaksınız.. ( boşuna asılmayın ben sordum manitası varmış )
herneyse derdinizi anlatıyosunuz.. 3000 mesaj kampanyasına dahil olmak istiyorum diyorsunuz... size tarifeyi anlatmaya başlıyor. vs..
"yapmamı istediğiniz başka bişi varmı die soruyor" ( aslında çok vardı ama neyse) siz hayır teşekkür ederim diip kapatıyosunuz..
Telefonu kapattığınızda 1 mesaj geliyor.. ve mesajda "Talebiniz işleme alınmıştır vs vs yazıyo" bekliyorsunuzz... loading...
5-10 dk sonra bir mesaj daha geliyor.
bu mesajda: "Kampanya için gerekli olan kontor miktarı hattınızdan çekilemedi lütfen kontor yukleyip tekrar deneyiniz dio"
siz tekrar tuşlara basıyorsunuz...
4440532
gene handan hanım..
bu sefer tarifeyi iptal ettirmek istediğinizi söylüyorsunuz... iptal ediliyor..
telefonu kapattıktan 5 dk sonra mesaj eliyor:
3000 mesaj kampanyası üyeliğiniz sonlandırılmıştır.. üye olurken harcadığınız 100 kontor hattınıza tekrar yüklenmiştir.. turkcell gnctrkcll...
ben denedim. 100 kontor geldi.. gelen o 100 kontorlede kampanyaya üye oldum şu an 3000 mesaj bedava atabiliyorum...
hadin kolay gele...
alıntıdır