NORTON Arkadaslar icinizdeki Karkakartal aski nerden geliyor nasil Beisktasli oldunuz, Forumda Hep Haberler var birde böyle konu acayim dedim hadi yorumlar???
tolgajk heralde 4-5 yaşlarındaydım şu anda rahmetli bi amca vardı hep beşiktaşlı olmamı söylerdi bigün ilk maçımı izledim galiba gs-bjk maçıydı beşiktaş maçı 3-1 kazanmıştı (skorada şimdi bjk tarihi ansiklobedisinden baktım :) ) ondan sonra öle fanatik bi beşiktaşı olup çıktık ;)
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: tolgajk heralde 4-5 yaşlarındaydım şu anda rahmetli bi amca vardı hep beşiktaşlı olmamı söylerdi bigün ilk maçımı izledim galiba gs-bjk maçıydı beşiktaş maçı 3-1 kazanmıştı (skorada şimdi bjk tarihi ansiklobedisinden baktım :) ) ondan sonra öle fanatik bi beşiktaşı olup çıktık ;) benimde gs li olmama amcam vesile olmuştu :) AH şu amcalar yok mu :D ;)
m0K0k0 benim amcam gs lidir:D benide dayım beşiktaşlı yaptı güçükken babam ,dayım fln hep beşiktaşlıydı banada formalar aldılar bende öle oldum :D beleşe gitmedim yani :D
NORTON Beni Babam Besiktasli yapti, ama enistem Fenerli olmam icin cok sey yapti, ama ben takimimi satmadim..
tolgajk Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Beni Babam Besiktasli yapti, ama enistem Fenerli olmam icin cok sey yapti, ama ben takimimi satmadim.. helal olsun :) en iisini yapmışsın beşiktaşlı olarak(daha doğrusu doğarak :) )
juve Olmadım Doğdum İlk Cümlem'de En Büyük Kartal Olmuş.. Valide de Beni fb li Yapmayı Düşünürmüş O Zamanlar Ama Peder Bey Erken Davranmış İyi ki de Davranmış..