Engin-gs Evet , yaklaşık 1 saat önce Londra'da tekrar bombalar patlatıldı. 1'i otobüste , 3'ü de metroda olmak üzere 4 patlama olmuş. Şu anlık ölü ya da yaralı yokmuş.
Engin-gs 1 tane yaralı varmış. Bu seferkiler çok da etkili değilmiş. Herhalde sadece Ingilizleri korkutmak içindi.
MC R€SO Bunlar costukca cosuyorlar, ama bana öyle geliyorki bunlarin arkasinda ne El Kaide var nede baski bir islam grubu, bunlarin hepsi Amerikanin altindan cikiyor , Islamiyeti kötüleme adina yapiliyo
*{Bå®ô$_1905}* Valla saldırıları El Kaide'nin kollarından olan örgütler üstleniyor. Amerika'nın işi olduğunu sanmıyorum. Ama sırada yeni hedefler varmış : Amsterdam , Roma ve Kopenhag. Bu 3 ülke de Irak'ta Amerika'nın yardakçısı. Ama terör saldırıları tehdidinden sonra Hollanda askerlerini geri çekme kararı aldı. Danimarka ve Italya ise kesinlikle geri adım atmayacaklarını açıkladı. Bir hafta içinde Kopenhag da kana bulanabilir.
ZlataN Orjinal Mesajı Yazan: MC R€SO Bunlar costukca cosuyorlar, ama bana öyle geliyorki bunlarin arkasinda ne El Kaide var nede baski bir islam grubu, bunlarin hepsi Amerikanin altindan cikiyor , Islamiyeti kötüleme adina yapiliyo o bariz zaten ya amerika ya da israil