mayazb Arkadaşlar sanırım link çöktü(Allah korusun). Tıklıyorum file not found dio acaba benim pc demi sorun??
NecromanceR Orjinal Mesajı Yazan: mayazb Arkadaşlar sanırım link çöktü(Allah korusun). Tıklıyorum file not found dio acaba benim pc demi sorun?? Şu anda hiçbir dosya için izin vermiyor. Max ile çekiliyor tüm dosyalar. Ne yamaymış be. Herkesin eline sağlık
hedache "KONAMI-WIN32PES4OPT.ep4" Bu dosya nedir ya? daha once hic gormemistim boyle bisey. Bu arada cok tesekkurler tum emegi gecenlere. Aksama kadar oynayamiyacagim ama eminim ki super oldu.
BaTTaL Orjinal Mesajı Yazan: partner 8 partı aynı anda almıyorki patlıyor filefront tek tek indiriyorum ben
hedache Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Şu anda hiçbir dosya için izin vermiyor. Max ile çekiliyor tüm dosyalar. Ne yamaymış be. Herkesin eline sağlık bulundugunuz yere bagli olabilir. ben 11ini birden hemen hemen ayni anda indirdim. yani 11. linke gelene kadar 1. inmisti bile, o acidan hemen hemen.
03Gs1905 File Not Found The file you were trying to access wasn't found! Please check the link and try again! Bende bu hatayı veriyor iki part indi.Yardım edin...
mayazb Ayıp ya böyle gösterip moralimi bozma daha 1 part bile çekemedim çünkü Dosya bulunamıyor diyooo:(
03Gs1905 bende anca iki part çekebildim.Getright'a izin vermiyor galiba file front...Neyse akşam çekeriz artık ne yapalım...
03Gs1905 Orjinal Mesajı Yazan: mayazb Arkadaşlar dielimki link patladı! yani bu yeniden mi upload anlamına gelir?? Linkler patlamaz...Filefront kendini garantiye alıyor...Rapidshare bile bu kadar insafsız değil bea...Neyse indiririz bi ara...
mayazb Gerçi zaten bulunduğum bölgede hatlarda sorun var bu aralar adsl yarı hızındaydı sonra bakacağız mecburen
Sarpus Orjinal Mesajı Yazan: hedache "KONAMI-WIN32PES4OPT.ep4" Bu dosya nedir ya? daha once hic gormemistim boyle bisey. Bu arada cok tesekkurler tum emegi gecenlere. Aksama kadar oynayamiyacagim ama eminim ki super oldu. o dosya oyundaki futbolcuların gucleri fm'ye gore yapıldıgı icin war onu silersen guclerde gider
Battousai Off arkadaşlar part 1 %40 olmuştu birden msn gitti sonra bi baktım hemen flashgete off ''x'' işareti sonra ben start dedim bi baktım yeniden başladı 0 dan eer gene böyle bişey olursa yapıcaım bişey varmı.....:(
03Gs1905 flasget benzeri programlara izin vermiyor filefront bildiğim kadarıyla.Ama artı birde tabi flasghet kullanmıyorum o da ayrı mesele...Getright ta access forbiden dedi...