footer ARKADAŞLAR AT YARIŞI TUTKUNLARI VARSA OYNAYIN BU OYNU VE REKORUNUZU YAZIN http://www.komikler.com/komikoyun/oyun.php?catid=&flashid=340&start=0&g=
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: footer abi kusura kalma unutmuşum dur düzeltim sen zaten ne açıyodun da unuttun :D :D :p :p
footer Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash ama oyunu hiç sevmedim berbat..... abi seninle polemiğe giremem kusura bakma şansını zorlama :p :p :p
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: footer abi seninle polemiğe giremem kusura bakma şansını zorlama :p :p :p ben sadece kendi görüşümü söyledim :mad:
footer Orjinal Mesajı Yazan: Burak473 Oyun zevkliymiş ama enerjimi sonuna kadar koruyamıyorum. abi orda ctrl var o na 3 kere sprint yani depar ok onu unutmuşundur belki
footer Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash ben sadece kendi görüşümü söyledim :mad: özür dilerim hocam :icelim: dostluğa.. :meksika:
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: footer özür dilerim hocam :icelim: dostluğa.. :meksika: olur böyle şeyler gece gece dalgınlığına gelmiştir :icelim: :scn_onay: :scn_op: :scncocuk: :sarhos:
Dunk Enerjiyi hiç idareli kullanmadan sonuna kadar harcayın zaten son düzlüğe yaklaşmış olucaz o arada baya bir fark olucak o fark kapanmaya başlarsa ctrlye bama hakkınızı kullanın :)