Maxi Lopez: Kendisini CM 2001/2002 de yani cm 3 tü galiba, iste onda kesfetmistim,ancak river plate de o zamanlar hiç adı gecmiyodu ve onu Galatasaray ile oynarken 17 yasında hep kiralardım oyuna baslarken ve daha sonra satın alırdım,2-3 sene sonra büyük futbolcu olurdu namussuz,simdi ne oldugu belli BARÇALI!!
Cambiasso: Kendisini gene CM 3 te 2001/2001 sezonunda kesfettim,o zaman real kadrosunda ancak riverda kiralıktı zaten asıl takımıda river oldugundan orada pismesi icin oynuyodu,onuda hep alırdım simdi İtalyada sürekli oynayan bir oyuncu İnterde
D'Alessandro: onuda aynı oyunda kesfettim,kendisi aslında o kadarda iyi degildi,bir kac gücü ancak son derece iyi idi,onu fazla almazdım ancak hep dikkatimi cekerdi.Sİmdi millli takımda oynadıgı oluyor.
Vaan Der Vart-Meyde: Kendisi bu sene hamburga transfer oldu,ancak beni sasırtan ajax nasıl olurda 5 milyon euro ya bırakır bole degerli bir oyuncuyu,kendisi gene aynı yıllarda Galatasaray tarafından daha sanıyorum 19-20 yasındayken alınmıstı,yani ben :),bir senede müthis bir yükselis yapmıs o zamanın iyi paralarına satmıstım,aynı sekilde van der meyde de onuna beraber cm de yıldızı parlayan oyuncuydu,onuda alır birazdan solecem oyuncuyla holllanda üclüsü kurardım orta sahada.
Robben: İste benim cm deki bir numaralı yıldızım,kendisini tam 54 milyon euro ya gs ye almıstım aslında tamda yıldız degildi ama ben onun ne ollacagını biliodum :) normal fiyatı 10 du ancak vermediler bi türlü bende bu parayı verdim ancak yanılmıyorsam 2-3 sene gecmisti oyun basladıgından,neyse kendisi van der vaart-robben-van der meyde üclüsünün gobeginde yer alır oynadıgı cogu macta gol ve asist yapardı,en sonunda cm tarihindeki en pahalı transferim yani gonderdigim transfer tam 154 milyon dolara real madride satmıstım onu,simdi ne oldugu belli...