gurayerdem arkadaslar izleyeniniz oldu mu bu reklamalrı. yine mükemmel yapmıs... özellikle konusan araba müthis olmus :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2 bakalım devamında neler olcak??? bu arada bu reklam filmlerini indirebilecegimiz bi site var mı???
gurayerdem Orjinal Mesajı Yazan: UfUk-Fb 1. Reklam 2.Reklam Www.capturetv.com dan alıntıdır.. linkler icin saolasın...simdi indiriorum :D:D:D:D:D
Alex_Revon şu anda uzununu yayınlıyolar.sanırım dizi gibi devam edecek.abi müthiş yaa tekrar tekrar gülüyorum aklıma geldikçe..:D :D :D
masterran ben cem yılmazın saçlara hasta oldum....o nedir ya pişmaniye gibi....sonra arabanın "sağat koluun daaabbii" demesine bayıldım....bi de cansu dere ye bayıldım o da ayrı bi olay tabii :)
GOZİT önce cem yılmazın cansu dere ye "Öylemi bebek" derken bebeği çıkartması ve saat kaç diye sorduğunda arabanın saat kolunda abi demesi süper
Polat Alemci Bu reklamları birde ben izleyeyim yaw.Eskiden reklam çıktımı değiştirirdik.Şimdi internette reklam arayıp yüklüoruz.Şu hale bak:)
taylan1991 Orjinal Mesajı Yazan: GOZİT önce cem yılmazın cansu dere ye "Öylemi bebek" derken bebeği çıkartması ve saat kaç diye sorduğunda arabanın saat kolunda abi demesi süper Benimde bebek olayı çoq hoşuma gitti.Dio ya bebek kalabilir
orkunbjk hey gidi kara şimşek hay. ne hastasıydım o dizinin. Türkiye'de reklamdaki gibi Tofaş'ın bütün kuş serilerine takılrdı öndeki ışık.
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: UfUk-Fb 1. Reklam 2.Reklam Www.capturetv.com dan alıntıdır.. yaa baba bu link açlmıo.... :,( :,(