Sheva24 Orjinal Mesajı Yazan: ysf1903 biz bu dosyayı nereye extract edces afs explorer programıyla 0_text.afs dosyanını açcan sonra top paketi içinde bulunan dosyaların aynısını 0_text.afs de bulacan ve üzerine importlayacan
mustea vallaha arkadşın dediği gibi yaptım olmuyor olmuyor bu top yaması olmuyıor işte kanıt graphic studyo ile .bin dosyalarını oyuna import ettim sonuç hüsran :,(
Mc.Speedy aslında deneseydiniz yaptığımz gibi oluyordu...ama neyse yapamadığınız toplar varsa buraya resimlerini koyun ben ben bin haline çevirip upload ederim...
Mc.Speedy tato mustea bide patch kurulu iken deneyin herhangi bi patch (wolf,ultimate,grand,weturka....)
savasfb nasil import ediyorsun bu toplari yaw.bende karisik karisik top oluyor.su toplari bir türlü koyamadim.yardim lütfen
Mc.Speedy topları düzgün import edinince çalışıyo sahsen bende çalıştı...resimleride upload ettim....
Mc.Speedy öğrenmen lazım bi yerden bazı sitelerde sabit böle şeler girerken istiyo .....ama bununkini biliyorum kusura bakma
ercanguney abicim bende yapmayaı denedim toplar komple yok oluyo sadece gölgeleri kalıyo bunun resimli bir şekilde anlatımını yaparmısın???böyle yaparsan bence herkeze daha faydalı olursun şimdiden teşekkürler... :drooling: