felipe 2003 İşte Robert Pires: Download bin Sasa iliç: Download bin Anelka biraz gözleri kötü oldu: Download bin Yorumları bekliyorum devamı gelecek...
felipe 2003 Alın yeniler işte Rüştü: Download bin Franck Ribery: Download bin işte Orhan Ak: Download bin İşte Ümit davala: Anelka'nın updatini de yapacam...
felipe 2003 İşte Hüseyin Çimşir: Download bin İşte Selçuk: Download bin İşte Sergen: Download bin İşte Ayhan: Download bin Yorumları bekliyorum...
LeftEyeNine Hocam iyi başlangıç ama ben bir tane "hah işte olmuş" diyeibldiğim bi edit'ini bulamadım.. Başarılar..
Venom canaydın kötü olmuş(en azından saçları beyaz yapabilirdin) ama yine de yılma çalışmaların devam etsin kolay gelsin
AragornBurak Face'ler fena sayılmaz. Hüseyin, Orhan , Ribery gerçekten güzel. Diğerleri üstünde daha fazla çalış bence. Başlangıç olarak iyi. Devam etmelisin.
-Connect- Ümit Davala aynı Mahsun Kırmızıgül olmuş. O hariç diğerleri güzel, özellikle Ribery, Orhan ve Hüseyin gözüme çarpanlar.. Başarılar...
Sarpus ribery rustu sergen gusel olmus ama digerleri pek gusel olmamıs ama gittikce gusellestiriyorsun calısmalarında basarılar
felipe 2003 Buyrun İbrahim Toraman: Download bin Yattara: Download bin Mehmet Yılmaz: Download bin Yorumlar için tşk. kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum...