Bu arada ben yine gülmek istiyorum sevgili forum sankinlerine...Hani hatırlar mısınız bilmem, ilkokulda bi soru sorardı öğretmen, evet diyenler?? derdi ardından...aradan biri fırlar evet diye parmak kaldırır, sonra diğerleri de kaldırırdı....böyle tüm sınıf evet demiş olurdu ki ardı sıra öğretmen hayır diyenler derdi, sınıfın çalışkanlarından biri parmak kaldırır, ardından millet kararsızlık içinde hayırcılar tarafına geçerdi...öğretmenin de klasik lafı olurdu hep çocuklar hem evet hem hayır demek yok....
neyse bu ilkokul anıları böyle uzar gider, demem o ki forum da ondan farksız, bi admin bişey demiye görsün, ya da sevilen sayılan üyelerden biri bişey demeye görsün, herkes kendini doğru ve emin yolda hissettiği için ona katılıyo...
çok dikkatimi çekti, söyliyim dedim....dikkat etmek isteyen baksın, konunun başları ful " cezasını çekmiş, allah belasını versin, manyak, köpek, falan feşmekan" lanet doluyken, konunun son 3-4 sayfası "bana pek inandırıcı gelmedi, amanda ben inanmam böyle şeylere, aman da +1 vs vs.."
çok komiğime gitti, değinmeden edemedim...