İbrahim Kutluay imzayı attı !..
Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahçe Ülker, İbrahim Kutluay ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, milli oyuncu yaptığı açıklamada, "Yuvama döndüğüm için çok mutluyum" dedi..

İbrahim, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda gerçekleştirilen ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Fenerbahçe Ülker Basketbol İcra Kurulu Üyesi Aydın Acun ile Fenerbahçe Ülker Menajeri Nedim Karakaş'ın da hazır bulunduğu törende kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
-İBRAHİM:''YUVAMA DÖNDÜM''-
İbrahim Kutluay basketbola 12 yaşında Fenerbahçe basketbol okulunda başladığını hatırlatarak, ''14 yıl bu takımın formasını giydim. (A) takımda kaptanlığa kadar yükseldim. Hayatım boyunca Fenerbahçeliliğimden gurur duydum. Tuttuğum takımın formasını taşımaktan da mutluluk duydum. Yuvama döndüğüm için çok mutluyum'' diye konuştu.
Fenerbahçe'den ayrılırken, döneceğini söylediğini hatırlatan İbrahim, ''Basketbol hayatımı Fenerbahçe'de noktalayacağımı söylemiştim. Fenerbahçe'ye dönmemi sağlayan sayın başkanımız Aziz Yıldırım, asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Murat Özaydınlı, antrenörümüz Aydın Örs, taraftarlarımız, divan başkanımız Yüksel Günay ve Ülker camiasına teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.
-''ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM''-
İbrahim Kutluay, Fenerbahçe Ülker olarak başarılar yaşayıp, şampiyon olacaklarına inandığını söylerken, ''Amacımız 100. yılda her branşta olduğu gibi basketbolda da Fenerbahçe'yi layık olduğu yerlere taşımak, şampiyonluklar yaşatmak ve büyük Fenerbahçe taraftarını sevindirmek. Bunun için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.
-''5 SENE DAHA OYNARIM''-
Çok iyi bir profesyonel olduğunu düşündüğünü ve çalışmayı sevdiğini anlatan İbrahim, ''Kendime iyi baktığım için 5 sene daha basketbol yaşantıma devam etmek istiyorum. Bundan sonraki basketbol hayatıma Fenerbahçe'de devam edeceğim'' dedi.
ayrıca konunun adını değiştrsek daha ii olur kanımca.yeni bi konu açmaktansa 2006-2007 tbl transferler yapılsa ii olur..