- aloo kiminle görüşüyorum ;?
- benimle görüşüyorsunuz buyrun,
- aaa, pardon yanlış oldu..!
.................................................. .................................................. .................................
ev telefonunu arayan bir şahıs:
-iyi günler hüseyin bey nasılsınız
-ben ogluyum efendim
-ha pardon çok afedersiniz yanlış numara
-?
.................................................. .................................................. .................................
ciddi ciddi yasanmistir.
-alo merhaba dingo beyle görüsebilir miyim?
-kimmm?!yok burda öle biri kardesim.
-a niye orasi dingonun ahiri deil mi?
-terbiyesiz.
çat
dülülülülülülü
-hmhmmmmaloo?
-alo ii geceler jaleylen görüşebilir miyim?
-yok burda öyle birisi teyzecim..
-ay pardon yannış oldu galiba..bu arada siz iyi misiniz sesiniz çok kötü geliyor hasta falan mısınız yoksa??
-teyze ne diyosun saat gecenin ikisi uyuyom ben okul var yarın iilik perisi midir nedir gece gece...
.................................................. .................................................. ..................................
yaşanan olay;
karşıdaki - ahmet le konuşucaktım.
ben - yanlış numara hanfendi ahmet diye biri yok burda.
karşıdaki - sende o ahmetin allahı belası arkadaşlarından birisin dimi sööle o pisliğe orda olduğunu biliyorum.
ben - hanfendi hastamısınız çaresizmi
karşıdaki - sus saygısız herif çat.....
ben - dumur
ev telefonumuz calar...
ben: efendiim
x: alo rıza varmı
ben: yok
x: tüh keşke olsaydı
ben: ?? nasıl yani
x: ne zaman cıktı rıza? ne zaman gelir?
ben: kardeşim yanlış numara yok burda rıza falan
x: hadi ya o zaman ben rızayı cebinden arıyayım
ben: hah ne güzel söledin benden de selam söle. çaat
.................................................. .................................................. ................................
+alo?
-ayşea?
+ne?.yok amca burda öyle biri.
-biliyorum orda olduğunu uzatma da ver işte!!
+nasıl ya? yanlış numara amca!
-ben yabancı değilim necati de sen tanır o..
+haspinallaaa.. amca yok diyorum, bi sktr git ya..
-hhhmnnggyhhmm ben onun....
.................................................. .................................................. ................................
- iyi gunler. kemal bey ile mi gorusuyorum ?
- yanlis numara. burada oyle biri yok.
- beyefendi lutfen, hep ayni seyi yapiyorsunuz, lutfen telefona gelsin kendisi.
- anlatamadim galiba. yanlis numarayi ariyorsunuz, aradiginiz kisinin numarasi bu degil ! (hafiften sesim yukselir.)
- bakin, kimi kandiriyorsunuz siz. receteleri verip ilaclari aliyorsunuz, parayi odemek yok. sikayet edecegim sizi.
- et !
-anlamadim.
- edin bayan...bekliyorum
-iyi günler hanfendi metin bey orda mı?
+metin bey mi? burda öyle biri yok
- ..... dıt dıt dıt dıt.
evdekiler : kimmiş
+ : dıt dıt mış
evdekiler : ?
.................................................. .................................................. ...............................
-aayyşeeeğ orda mı?
-sanırım yanlış numarayı aradınız
-filan falan numara deel mi??
-numara doğru ama burda öyle biri yok
-e orası istanbul deel mi??
-oha
- alo, gokhan ?
- yanlis numara galiba...
- gokhan numara yapma, sensin biliyorum.
- degilim, yanlis numara oldugunu soyledim size.
- sesini degistirmeye kalkma gokhan, allah belani versin senin, bana herseyi yaptin, mahvettin beni, birakip gittin bunu da yapma sakin...
- ... (catttt !)
.................................................. .................................................. ...............................
dıııııt dıııııt (telefon çalıyor, korkuyorum!)
zavallı adam: alo?
licorice: iyi akşamlar ben yanlış numara çevirdim..
zavallı adam: evet biliyorum, 3 olacaktı!
licorice: kusura bakmayın yine rahatsız ettim..
zavallı adam: iyi akşamlar, yalnız artık telefona yakın bir yere yazsanız numarayı?
licorice: evet iyi fikir, teşekkür ederim..
zavallı adam: ne demek iyi akşamlar
licorice: iyi akşamlar..
.................................................. .................................................. ..................................
-aloww feraye ordamığğ?
-yanlış numara kardeşim..
-yanlışsa ne açıyon kardeşim telefonu?
-????????????