yetkiiin Bu STOWAWAY görevini nasıl geçcez uçağa atlamak zaten çok zor bide variller gelince imkansızlaşıyo kolay yolu varsa bilen yazsın ve de uçağa bir kere çıkabildim onda da bi adama ateş ettim uçak patladı ne yapmam gerekiyor uçağa çıkınca?YARDIIIIIM
__JackaL__ Uçağa çıkınca sağ tarafa yada sol tarafa saklan adm varil yuvarlıyacak o variller bi süre sonra bitiyo bitince çık ordan bütün adamları döverek öldür (bıçak veya sopa gibi bi şey varsa yanında daha iyi olur) sonra birinden paraşüt çıkacak o paraşütü aluçağı kargo kapısı açık (uçağa girdiğin kapı) o kapının en ucuna gel (elinde uzaktan kumandalı bomba varsa önce onu kapıdan uzak bir yere yapıştır) uzaktan kumandanın düğmesine basıp uçağı patlat ve aşağıya atla yada her hangi bi silahla uçağa ateş et ve aşağıya atla ben bomba kullanarak yaptım...
yetkiiin Abi FREEFALL da uçağa yetişemiyom corona'dan geçemiyom DAM AND BLAST da haritadaki noktaya gitmeme rağmen hiçbişey olmuyo
__JackaL__ isimleri değilde görvleri anlatın ben oyunu bitirirken isimleri ezberlemedim görevleri azıcık anlatın yeter size ne yapıcağınızı anlatırım...
cat arkadaşlar ben bu STOWAWAY bölümündeki uçağa bir türlü yetişemiyorum.bırakın uçağa çıkmayı yanına bile yaklaşamıyorum ne kadar hızlı gidersem gideyim.bu işe bi el atarsanız sevinirim
__JackaL__ O uçağa yetişmen için varillerin arasına hiç girmeden kenardan gideceksin ama çok kenardan da değil sonra uçağa iyice yaklaşınca o kapıya doğru direksiyonu çevirceksin daha fazla yardım edemem.
__JackaL__ FREEFALL sanırım bir uçağa yetişmeye çalışıyordun. Eğer o görevse çok iyi uçak kullanmayı bilmen lazım uçakla ilk karşılaştığınızda karşı karşıyasınız orda coronadan geçemezsen işin zor (ben geçememiştim) görev bir kat daha zorlaşıyor. O zaman Uçak tan fazla uzaklaşmadan tek bir manevrayla diğer uçağın tam arkasına geçmeniz lazım geçince hiç hız kesmeden coronaya doğru gitceksiniz corona dan geçince CJ kendi bizim uçaktan diğer uçağa (jet) atlıyor sonra içerdeki adamları öldürüp jeti hava alanına indiriyorsunuz.
__JackaL__ DAM AND BLAST'ı da hatırlamıyrum ama tahmin ediyorum hangi görev olduğunu. Ogörevde büyük bir uçağa biniyodun haritada bi nokta gösteriyordu o noktaya gidiyordun ama bi şey bulamadınız dimi? Bende ilk seferde bi şey bulamamıştım ama sonradan anladım. Yine bir corona var bu coronadan geçiceksiniz ama corona çook yüksekte (dikat ederseniz haritada nokta üçgen gözüküyor. O nokta kare gözükene kadar yükselin-alçalın o noktayı kare olarak görün sonra içinden geçin sonra kendi paraşütle atlıyor zaten...bundan sonrası size kalmış ben tatile gidiom :hihi: o yüzden iki hafta sonra yardım edebilirim artık neyse size kolay gelsin
StarfreedoM Klasik ambulans taksi felan ayrıca pezevenklik(ağır oldu ama bu işte) kuryelik bombaclık bunalrın dışında gizli görevlerde yarışlar felan ama zevkli yani
*EmPeRoR* olm bi site vardi orada neler yapman gerektigi hatta yaptiklarina tick atma listesi bile vardi bulursam atarim.