cengiz_03 KARDEŞŞ ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDE SAGOLUN VAR OLUN YAAAA UMARIM BU YAMA DAHA GÜZEL OLMUŞTUR TEŞEKKÜRLER EMEGİNİZE SAGLIK
kadirabi önceden scn nin kendisini server olarak da kullanabiliyorduk.hatta ben çoğu yamayı scn üzerinden indiryordum.ama ne olduysa daha sonra oldu artık inmiyo.bence server aramayın bu hatayı düzletin scn tekrar server olarak kullanılabilsin.çünkü çok kaliteli hizmeti vardı.scn server istiyoruuuuuuuuuuuuuuz.
MeeK megaupload işe yarar bence tabii siz biLirsiniz yine de.. Bekliyoruz,elinize ve emeginize saglik...
ç@rşı_kartalı abicim bugun pazartesi, az kaldi,walla cok heyecanliyim. ellerim, ayaklarim titriyor. :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk: :yahoo3dk:
blair_witch beyler daha ne için beklionuz ya bitmedimi sabırsızlıgıma verin 4 gözle bekliyorum ben bu yamayı emegi geçen herkese çok tşk ler diyorum su ana kadar gördüğüm en kral site scn dir aksini iddia edenin alnını karıslarım en az pes4 yapımı kladar patch ler yaptılar emek verdiler bravo arkadaslar beğenmeyen olursa oynamasın kimze zorla oyna demio emeğe saygı gösterin yeter herkese iyi çalışmalar kolay gelsin...
Suqunet **Kesinlikle tek kelime ile muhtesem olucagindan adim gibi eminim.tesekkürler scn harika bir olay....**
ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: Suqunet Kesinlikle tek kelime ile muhtesem olucagindan adim gibi eminim......... ondan zaten suphem yok
Ronaldinho1983 Arkadasim sizler 1 tanesiniz nediyelim diyecek tek bir kelime bile birakmamisin basarilarinin devamini diliyorum ellerine saglik
kadirabi valla abi harikasınız ya.yaptığınız iş dünya çapında bir devrim niteliğinde.vallahi helal olsun.allah çalışmalarınızı artırsın.yani pes için yaptıklarınıza pes yani
ç@rşı_kartalı Orjinal Mesajı Yazan: NORTON Bu Patch icin verison 1 gerekiyormu..ß?? yok abi gerekmiyor
Ensari KOÇKAN hiçbir oyunun patchini matchini, hilesini, exp. pack'ini bu kadar beklemedim. hatta pes5 6 - 7 felanda umrumda değil. tr ligini bekliyorum. bekliyoruz.......
blair_witch hakkaten beyler yrd ihtiyacınız varsa elimizden geleni yapalım ben msn adresimi veriyim face çalışmalarında yrd edebilirim sadece_sen_ve_ben_35@hotmail.com kolay gelsin ve en azından bilgi verirseniz çıkış tarihi ile ilgili çok iyi olur arkadaslar iyi çalışmalar dileriz..
MeeK Ya patch i yapan arkadaşlardan ses soLuk oLmadigina gore zannedersem patch e gomuLmus durumdalar,ben de 44 gozle bekLiyorum ama sıkboğaz etmeyelim en geç Çarşamba denmişti zannedersem yarın çıkar...