mustafires fatih kardeş değini yapmayı bizde biliyoruz ama olmuyor. ama dikkatimi çeken bir şey var oyuncunun nerede doğduğu biliniyorsa türk uyruğu alıyor. diğer bilinmeyenler almıyor türk uyruğu. bu benim dikkatimi çekti.
fatihbaz kardeş şimdi baktım ben de hiç bir oyuncu tr uyrugu almıyormuş,yabancı olarak görünüyor ama oyuncu sayısı dedigim gibi.uyrugunda degişme yok ama yinede sanki türk olmuş gibi kısacası yabancı sayılmıyor...
Ozan JK bırkın bunları fm data editörden ailton cordoba kleberson yani istediğin adamı istediğin uyruğa koyuyon
@DR!@NO Eft de...Oyunu bence bozmaaalım uyruk falan...Zaten 4,5 sezon oynatınca dier uyruk Türk oluo...
SuperBamm bu arada bişe söliim. demişler ki 5 yabancı sınırı var 7 yabancım var ama onlarda da şöle bi dezavantaj var. yabancıların 5 e düşene kadar hiç bir yabancına sözleşme öneremiorsn
ysf1903 bend zlatan ibrahimovic crespo we veron geldikleri hafta turk oldular.bazı oyuncular da denemede turk uyruuna gecio
fatihbaz Orjinal Mesajı Yazan: ysf1903 bend zlatan ibrahimovic crespo we veron geldikleri hafta turk oldular.bazı oyuncular da denemede turk uyruuna gecio abi nasıl türk oldular geldikleri hafta?nasıl oldu bi anlatsana gözünü seveyim....