oydemir Yabancı Şirketler Fenerbahçe Sayesinde Televizyon Satıyor Almanya'nın en büyük elektronik alış-veriş sitelerinden quelle.de, internet sitesinin "televizyonlar" bölümünde sattığı televizyonları "Fenerbahçemiz'in görüntüsü" ile tüketicinin karşısına çıkarıyor. quelle.de sitesinde satılan "universum" markalı televizyonlar böylece büyük ilgi görüyor. İşte Fenerbahçemiz'in farkı. quelle.de sitesinde satılan Fenerbahçe görüntülü televizyonları görmek için aşağıya tıklayın. Kaynak: ANTUCOM
LENNOX Ne Alakasi Var Fenerbahce'nin Sayesinde Filan, Orda Juventusda Var, Goruntu Sadece Cok Guzel Cikmis, Fenerle Ne alakasi Var Anliyamadim Kardes...
.ultrAslan. ben daha önce böle bi marka duymadim ve tv nin üstünde fb resmi var diye herkes o tv yimi aliyor bi resim yüzünden?????
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: tayfurcan :D:D:D:D yok babalar gs var resimde yanlış görmüşünüz hiç komik değil ayrıca fenerbahçe ne kadar tanınıyorki o rewsimden için tv alsınlar...
gurayerdem FENERBAHCENİN BÜYÜKLÜGÜ VE SEVGİSİ ÖYLE Bİ ŞEYDİR Kİ , BUNU FENERBAHCELİ OLMAYAN ANLAYAMAZ!!! FENERBAHCELİ OLMAK DA HERKESE NASİP OLMAZ!!! NE MUTLU FENERBAHCELİYİM DİYENE!!!
LENNOX Bizim Sevgimiz Nasil Oluyosa... Sen Bizim Sevgimiz AnliyaBilirmisinde Avrupa Kupasi Almis Takim Aslinda Turkiye'de HIC Kimseye Nasip Olmaz ;)
tayfurcan Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu hiç komik değil ayrıca fenerbahçe ne kadar tanınıyorki o rewsimden için tv alsınlar... DOĞru sizin kadar tanınmıyoruz .....siz avrupa faitihisiniz.... ;)
sefillik Orjinal Mesajı Yazan: LENNOX Ne Yani CiMBoM'dan Daha Cokmu Taniniyonuz ? kardeşim tanınıp tanınmamakla ne alaka anlamıyorum sizi noolcak şuanki kulup durumlarına bakın şuan fenr açık ara önde gelecktede görürsünüz en çok hangi takım tanınacak dünyada bu gidişle...boşver geçmişi önüne bakmak gerek.. :cool:
ContReX quelle.de sitesinde bulamadim.. Gerci almanyadaki gurbetciler içindir. Juventus olmasın sakın Sence o resimde Juventus'u mu göstermek istemisler, Fenerbahce'yi mi??
rivaldo Bende şöyle duydum: Almanya`da bir "tuvalet kağıdı" şirketi işleri kötü gidince hemen tuvalet kağıtlarının üstüne fenerbahçe resmini koymuşlar ve satışlarda patlama yaşanmış
deuozan Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Bende şöyle duydum: Almanya`da bir "tuvalet kağıdı" şirketi işleri kötü gidince hemen tuvalet kağıtlarının üstüne fenerbahçe resmini koymuşlar ve satışlarda patlama yaşanmış kardeşim DAHA TERBİYELİ...
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: rivaldo Bende şöyle duydum: Almanya`da bir "tuvalet kağıdı" şirketi işleri kötü gidince hemen tuvalet kağıtlarının üstüne fenerbahçe resmini koymuşlar ve satışlarda patlama yaşanmış PES dorusu konunun buralara kadar getirileceğini hiçmi hiç düşünmemiştim oysa benim amacım burda takım ayrımı yapmak değil ülkemizin bi takımının görüntüsünün avrupa da gösteriliyor oldugunu belirtmekdi bunu yaparkende asla! takım ayrımıda gözetmezdim! bu resimdeki X bi takımımızda olabilirdi sonucta güzide forumumuzun çirkinleştirilmemesi adına sayın ADMİN arkadaşalarimizdan açmiş oldugum bu konuyu silmelerini rica ediyorum Saygılarımla...