nautiliuss 2.el playsation2 arıyorum eskı kasa hard diskli olursa iyi olur cip kesinlikle olmalı fiyatta anlasabılırsek hemen alırım l_pablo_l@hotmail.com
Elensar77 4 Ayılık yeni ps2 yani ufak olanlardan sıfır sayılır cok az kullanılmıs chipli iki joyistigi var İstanbul' da oturuyosan hemen satabilrim,ben fiyat olarak 350 den acıyorum pazarlık yaparız!!!
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: Arsene Senin fiyatı söylemen lazım connect.Alıcı da pazarlık başlatsın dımı ama. evet doğru diyo :p
nautiliuss Orjinal Mesajı Yazan: orcuncetin 4 Ayılık yeni ps2 yani ufak olanlardan sıfır sayılır cok az kullanılmıs chipli iki joyistigi var İstanbul' da oturuyosan hemen satabilrim,ben fiyat olarak 350 den acıyorum pazarlık yaparız!!! ufak olanlar hangisi bılmıyorum bana eskı kasa lazım harddisk taktırcam gözü degistirdinmi ve dvd oynatıyomu fiyatta en son ne olur onu söle bana
Elensar77 Gözü degistirmedim Dvd oynatıyo ama cizdirmen lazım die biliyorum onu yapmadım en son 300 olur!! oyunlarıda istiosan 10-20 arası daha artar
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: orcuncetin Ömer karısma :)Kim kaybetmiski sen bulacan :) İş başka arkadaşlık başka :p 315 diyelim haydi :p Şaka maka birşey demiyor zaten arkadaş da.. :)
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: nautiliuss 320ye sıfırı nerden bulcaksın bea ??? maytapmı gecıyosun getır o fiyata hemen alayım Özel mesaj yolladım..
nispet1 arkadasım ben ızmırlıyım ılgılenırsen 0538 490 19 19 veya dug091les@hotmail.com 2. el chipli ılk aldım zamanlar bı 100 ytl bırde 150 ytl chip takiyolardı alsancaktan aldım 150 ytl lık chip taktırdım sana winning10 ve joıstikleri ile 200 ytl verırım ufak modelı
zekeriya_66 bende satıyorum acil paraya sıkıstım 150 ytl kalın kasa temiz ps2 istdan elden verebilirim baska illere kargoyla gonderebilirim ilgilenenler pm atsn