NbaManiac Arkadaslar ben o bizim ilk alanımız olan Glen Park hani alanlar mor , yesil , sarı olan haritada)kaybettim :'(:'( bunu tekrar geri almam mümkün mü :,( :,( :,(
NbaManiac abi arkadas dedi ki o alanda adamları indirince cete savası basladi diomus sonra tekrar geri alabiliomussun oluyo mu?
scarface1023 Hayır ole deil.Oraları tekrar renkli olacak yesıl,sarı,mor die.Anca mesala o mor yere gidip adamlarla catısa bilirsin.Sanırım oyleydi.:D
NbaManiac ya abicim dedigim o diil bak arkadas yapmis o alanlari kaybettiginde adamlara saldırmıs cete savasi baslamis die yazi cikmis sonra geri almis nasi oluyo
scarface1023 E tamam dediim gi oluyo.Bekle görürsün.BTümyerlere nerdeyse ele gecirmiştim.Adamlarda ufak yerler kaldı.Onlarıda catısarak alıcan.2. adayı baekle.
Frostmourne las venturas daki görevleri bitirdikten sonra, los santosa geri dönüyoruz(sweet hapisten çıkıyor). çete savaşları başlıyor tekrar(pembe, sarı renkler geri geliyor) , düşman çetelerin bölgelerine gidip onları vurunca savaş başlıyor....
NbaManiac tesekkürler eer olmasaydı oyuna yeniden baslıacaktım hersey icin tesekerler iyi san andreaslar :) :)