PulC ya arkadaşlar şu los santostaki görevlerden big smoke un verdiği görev var bitane. 4 sarı bereli trenin üstüne çıkıyo bizde cross motoruyla onları takip ediyoz hani. ya bizim smoke ateş ediyo ediyo adamlarıda vuruyo ama adamlar çok geç ölüyo. en sonuda 1 veya 2 adam sağ kalıyo. yani hepsini öldüremiyo. bi yardım edin bu işin püf noktası varmı.
shadow_fk Bence Zee nin verdiği bi görevde takıldım..Oyuncak araba ve oyuncak helikopter le ilgili bi bölüm..Zee araba kullanıyo ve bizdende onun önünü tıkayan varilleri kaldırmamız isteniyo..Bir tane bile kaldıramıyorum
HaYTo Orjinal Mesajı Yazan: PulC ya arkadaşlar şu los santostaki görevlerden big smoke un verdiği görev var bitane. 4 sarı bereli trenin üstüne çıkıyo bizde cross motoruyla onları takip ediyoz hani. ya bizim smoke ateş ediyo ediyo adamlarıda vuruyo ama adamlar çok geç ölüyo. en sonuda 1 veya 2 adam sağ kalıyo. yani hepsini öldüremiyo. bi yardım edin bu işin püf noktası varmı. *Wrong Side of the Tracks* Big Smoke'u Unity Station'a götürün, 4 tane vagon göreceksiniz. Trenin yanında giderek Big Smoke'a temi bir atış fırsatı verin. Tünele yaklaşınca karşıdan gelen trene dikkat edin. Zor bölüm. bu resim size biraz yardımcı olur belki :) Ödül : Saygı
Frostmourne varilleri LMB ile kaldırıyorsun, üsden bomba alıp tankları patlatmalısın, ayrıca üsdeki kalasları alıp köprü yapıyorsun bir kaç yerde hayto, güzel çizmişsin :)