cgs izleyenleri varsa ne kadar kaliteli program oldugunu bilir bende istedimki pimp my ride hakkında buraya yazalm
NORTON evet cok iyi bir program arabalri mükkemel yapiyorlar ya hatta bir bölümünde adeta DÖKÜLEN bir VosVosu nasil yaptilar ya...
LENNOX Evet Guzel, Arabalari Hep TV'le Dolduruyorlar Yan Kapilar, Arka, On... araba araba olmaktan cikiyo kelimenin tek anlamiyla...
NORTON Simdi alman MTV de Pimp my Fahrrad var yani bisikletleri cok sekil yapiyorlar resim koyarim bulursam...ama programi almanlar yapiyor pek uzun sürmez...
Starbury program güzel ama adamların verdiği tepkiler falan hep aynı bide renk seçimleri kötü şimdi bende arkadaşın dediği pimp my fahrard'i izliyorum
deuozan elemanın biri 62-63 model bi araba getirmişti, ama tam anlamıyla dökülüyor. Xibit ve arkadaşları baktı baktı baktı, bu araba adam olmaz dedi. elemana 2005 model bir amerikan markası jeep aldılar, üstüne de bi modifiye çektiler. Hayran kaldım valla...
Slamdunker Yaaa beyler bu program arabaları hep aynı yapıyo nerdeyse , her arabaya dvd playstation tv felan koyuyolar en ilginç olanı minübüse jakuzi koymalarıyıdı bence ama severek izliyom ne diyim :)
Oguz Kagan Yahu güzel yapıyolarda nerdeyse aynı donanım her arabaya Türkiye de de olsa fena olmaz aslında haksızmıyım offff be şöyle son sistem arabalar düşünsenize Toros u yaptıklarını düşünün bir komedi olur ama zevkli olur
Elones yok yaa sanmıyorum bunu türkiyeye getirseler de uyguluyacakları tek araba beyaz 1 şahin olur oda boktan olur düşünsene geceleyin önünden nitrolu ve neon lu bi şahin geçtiğini arkada ''BABAM SAĞOLSUN'' falan ...