SaSa_Ilic22 arkadaşlar fm'de hayalinizdeki takımı yazarmısınız benim hayalimdeki takım: buffon cafu nesta terry dede joaquin kaka ronaldinho vicente tevez robinho dede,tevez,robinho kolay geliyor ama başka bir takıma giderse almak çok zor.
brave-heart Taktik-->4-1-3-2 gk-->Gianluigi Buffon dr-->Carles Puyol dc-->Alessandro Nesta dc-->John Terry dl-->Ashley Cole dmc-->Patrick Vieira mr-->Arjen Robben mc-->Ronaldinho Assis Moreira ml-->Emre Belözoğlu fc-->Raul Gonalez(C) fc-->Thierry Henry Bunları asla aynı takıma toplayamam ama maksat fantazi olsun.
cgs benim hayalimdeki takım ole acayip maas istemiyen husursuzluk cıkartmayan tecrubeli iii oyuncular ama genede FC=henry AMC =ronaldinho GK=Buffon
MercilesS 4-4-2 Lenny Pidgeley (Genç Yetenek) William Gallas-John Terry-Nesta-Wayne Bridge Christiano Ronaldo-Frank Lampard-Ronaldinho-Frank Lampard Nihat Kahveci-Ruud Van Nistelroy
oSa Orjinal Mesajı Yazan: MercilesS 4-4-2 Lenny Pidgeley (Genç Yetenek) William Gallas-John Terry-Nesta-Wayne Bridge Christiano Ronaldo-Frank Lampard-Ronaldinho-Frank Lampard Nihat Kahveci-Ruud Van Nistelroy Millet bi tane Frank Lampard bulamıyo sen iki tane koymuşsun takıma :D
MFK-1 GK-Buffon D(L/C/C/R) CHIVU-FERDINAND-TERRY-LAHM DMC A.PIRLO M(L/C/R) A.ROBBEN-RONALDINHI-C.RONALDO SC TORRES-TEVEZ(CAVENAGHI) TAKTİK 4-1-3-2
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: oSa Millet bi tane Frank Lampard bulamıyo sen iki tane koymuşsun takıma :D yalışlıkla olmuş abisi klusuruna bakma :D;)
schlampe 4-1-2-1-2 wiese daniel-hübschman-heitinga-lahm guarin joaquin-vicente diego berbatov-bojinov şu an arsenal kadrom ve hayalimdeki takımı gerceklestirdim
oSa Orjinal Mesajı Yazan: schlampe 4-1-2-1-2 wiese daniel-hübschman-heitinga-lahm guarin joaquin-vicente diego berbatov-bojinov şu an arsenal kadrom ve hayalimdeki takımı gerceklestirdim Wiese - Daniel - Hübschman üçlüsü bende de vardı. Ama Wiese çok salakça hatalar yapıyor, olmayan pozisyonlardan goller yaratıyor karşı takıma. O yüzden 4. sezonumda satıp Saja' yı aldım. Bakalım o nasıl bi performans gösterecek.
gurayerdem frey heinze-andreade-marchena-cicinho alex-tuncay-lampard-jorge lopez rooney-martins turnuvadaki kadrom ve cook sey yapcam bu kadroyla ;););):D:D:D:D
schlampe Orjinal Mesajı Yazan: oSa Wiese - Daniel - Hübschman üçlüsü bende de vardı. Ama Wiese çok salakça hatalar yapıyor, olmayan pozisyonlardan goller yaratıyor karşı takıma. O yüzden 4. sezonumda satıp Saja' yı aldım. Bakalım o nasıl bi performans gösterecek. evet ya bazen cıldırtcak hatalar yapıo ama en guvenilir kaleci o bence
cracks valla ben hayalimdeki takımla oynuom.belki bi iki takviyeister toldo j.zanetti,ı.cordoba,j.andrade,dede a.recoba,j.baptista,k.gonzalez ronaldinho adriano,torres
Capable23 kirkland daniel-j.terry-richardo carvalho-wayne bridge steven gerard-ronaldinho-arjen robben kaka samuel eto'o Adriano