WatCheR Bişeyi merak ediyorum hiç bir işe yaramayan süs köpekleri veya sokak köpeklerine ufacık bişey olduğunda ortalığı birbirine katan hayvansever insansevmez teyzeler ve onların yalakaları amcalar bakalım bu konuda bişeyler yapacaklar mı?
*EmPeRoR* Buldum, o koyun atlayinca sürünün basi olan koyun demistir "koyuuunn"hepsi atlamistir koymak için:D:D:D
SuperBamm hepsi ölmemiş ki 400 ü ölmüş 1500 ünün dierlerinin ölmemesinin sebebi birbirlerinin üstüne atlamalarıymış ayrıca koyunun atlama sebebi karşı tarafa atlayarak geçmekmiş. Ulen koyun gibi konuştum haaa.
cHoLdAxX Penguen dergisinin birinin kapağında bu olay aynen çizilmişti. "Koşuun uçuruum vaarr! Uçuruuum!" diye koşarak uçurumdan atlayan insanlar... Erdil Yaşaroğlu çizmişti
CombocuTR Orjinal Mesajı Yazan: SAKA_ONUR hocam bu koyunlarda ya Icq sorunu var yada aşağıdan geçen kız bir koyun gördüler hepsi kızın yanına gitmek için aşağıya atladılar :) tabi hayvan aklı uçacaklarını sanmışlardır Aga Icq demişsin :icon_lol: Sanırım IQ demek istedin. :cool:
SuperBamm Orjinal Mesajı Yazan: cHoLdAxX Penguen dergisinin birinin kapağında bu olay aynen çizilmişti. "Koşuun uçuruum vaarr! Uçuruuum!" diye koşarak uçurumdan atlayan insanlar... Erdil Yaşaroğlu çizmişti demek koyunlar penguen dergisi okuyolar
typhlosion Orjinal Mesajı Yazan: CombocuTR Aga Icq demişsin :icon_lol: Sanırım IQ demek istedin. :cool: muhaha hocam internet kafayı yedittirdi
taylan1991 Orjinal Mesajı Yazan: WatCheR Bişeyi merak ediyorum hiç bir işe yaramayan süs köpekleri veya sokak köpeklerine ufacık bişey olduğunda ortalığı birbirine katan hayvansever insansevmez teyzeler ve onların yalakaları amcalar bakalım bu konuda bişeyler yapacaklar mı? O teyzeler sadece insanlar hayvanlara kızınca psikopata bağlanıyorlar... Gidip sürüye veya ilk atlayan koyuna ya da çobana kızmazlar herhalde.... :D :p :rolleye3: :D :p