HotSauce18 Az önce girdiğim bi diyalogta birden aklıma geldi açiim dedim rekorları buraya yazalım oyunlarda olsun diğer konularda olsun rekorları elinde bulunduran arkadaslar buraya bu arada en çok mesaj kimde yaw....
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: HotSauce18 Az önce girdiğim bi diyalogta birden aklıma geldi açiim dedim rekorları buraya yazalım oyunlarda olsun diğer konularda olsun rekorları elinde bulunduran arkadaslar buraya bu arada en çok mesaj kimde yaw.... hocam ben şaka yapıyon zannettim adam gerçekten konu açtı ya :D :D :D
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: Shevchenko Ben en çok mesajı şu ana kadar cracks arkadaşımızda gördüm 2 bin küsür BARIS 1905 3300 KUSUR
HotSauce18 Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean hocam ben şaka yapıyon zannettim adam gerçekten konu açtı ya :D :D :D ayıp ediyosun yaw ne biiyim açıyım dedim :o
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ei geceler beyler şöyle hafiftn awatarımın altına bakın :D Maşşallah bide 2004 üye girişli ulan ben 2003 girişliyim daha yarısı bende yok
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ei geceler beyler şöyle hafiftn awatarımın altına bakın :D 3364 mesaj olmuş ya.. Artık düzgün Türkçe yazsan süper olacak. :)
mirдňdд Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Ei geceler beyler şöyle hafiftn awatarımın altına bakın :D ben seni söyledim zaten hocam :D :D :D
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: -Connect- 3364 mesaj olmuş ya.. Artık düzgün Türkçe yazsan süper olacak. :) Hrbi ha millet işkence çekio 1,5 senedir... Okuyana kdr :D
Shevchenko Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Hrbi ha millet işkence çekio 1,5 senedir... Okuyana kdr :D Yine bir değişme yok
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Mr.Bean ben seni söyledim zaten hocam :D :D :D Eyv. saolasn çok iisn :D :D :p
TeKiN uA Avatara Gore Sensin Gibi:D 3bin Kusuru Turkceyi Dogru Kullanmadan Nasıl yazdın Anlamış Deilim :D
Dabulu evet en çok mesaj sayısı baris_1905 te var ama bende ocak tan beri sık mesaj yazmaya başladım anca o zamna alabildim adsl...