KungLao Kardesim yazıyousnuz güzelde bağlantı hızınızı da unutuyosunuz ...........................................
kursatata76 benim mac isteğim yok ama sorularım war: 1: joystick le online mac yapılır mı?????? 2:ewden ewe online macta neden rakibimi arkadasım oynatamıyor????? bu Sorulara saat 13,30 a kadar cewap werirseniz sevinirim..
microp1907 arkadaslar burada benımle mac yapmak isteyen bi arakadas var ama bız sıuanda baglantı yapamıyoruz yada beceremıyoruz bunu nasıl yapıcaz ya bilen varmı??
yasir92 bende varım arkadaslar bi zahmet benide alınız saolun msn'nem:ysr_yk@hotmail.com baglantim:256 adsl
sevse bende varım msn nem tecnocu@hotmail.com baglantım.512 adsl beni yenene gta sanandres oyununun full dowload linkini vercem hadigelin bakayım
sevse ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİSİ NASIL AACILDIGINI SÖYLESİN VE NELER GEREKTİGİNİ ANLATSIN FORUMA VE TURNUVA YAPALIM TURNUVAYI KAZANA HEDİYE VERELİM OK HADİ ANLATSIN BİRİSİ NE OLUR :,(
JACK__SPARROW Orjinal Mesajı Yazan: sevse ARKADAŞLAR LÜTFEN BİRİSİ NASIL AACILDIGINI SÖYLESİN VE NELER GEREKTİGİNİ ANLATSIN FORUMA VE TURNUVA YAPALIM TURNUVAYI KAZANA HEDİYE VERELİM OK HADİ ANLATSIN BİRİSİ NE OLUR :,( turnuva olsunda hediye eksik kalsın :D turnuvayı kazanmak zaten en büyük hediye olur :drooling: