oydemir Orjinal Mesajı Yazan: metedogu usta öncelikle tesekkürler. fakat senin sundugun Option File eski, cünkü besiktasda hala Pancu kalede. Oyuncu isimlerini söylemiyor fakat kadrolar vs. yanlis. Arkadaşim benim upload ettiğim optın fıle dosyası WE TURKA v1.0 yamasına ait! ve TR futbolcu isimlerinide söylüyor fakat e_sound.afs dosyası yüklü olması lazim! saygılar.
metedogu Orjinal Mesajı Yazan: metedogu usta öncelikle tesekkürler. fakat senin sundugun Option File eski, cünkü besiktasda hala Pancu kalede. Oyuncu isimlerini söylemiyor fakat kadrolar vs. yanlis. pardon usta yanlis yazmisin. Oyuncu isimlerini söylüyor fakat Option File eski.
futbolog arkadaşım ben e-sound.afs dosyasını indiremiyorum.çünkü www.filefront.com açılmıyor.ne yapayım.ilgine şimdiden teşekkürler
futbolog ya bende e-sound var ama s-sound dosyası yok.beni oku bölümünde import afs file da s- sound dosyasını bul diyor.nasıl yapacam.lütfen yardımcı olun
futbolog Orjinal Mesajı Yazan: recepbjk futbolog benimkide aynı futbolog aynı şeyleri yaşıyoruz ne yapacaz.gerçi sessiz de oynanıyor ama.en azından sürekli konuşan bir spiker yok.
darkmad saol kardeşim spiker çok güzel hazırlanmış,emeğine sağlık ama benim bir sorunum var; http://rapidshare.de/files/2893094/KONAMI-WIN32PES4OPT_Tuerk_e_futbolcu_isimleri_Oydemir.rar.html Alternatif link: http://www.megaupload.com/?d=20LK5053 linklerin ikiside çalışmıyor,linkleri güncellersen çok sevinirim.
darkmad arkadaşlar spiker türkçe ama oyuncu isimlerini söylemiyor,sanırım WIN32PES4OPT eksik.ve o link ölü.lütfen upload edin.yardımlarınızı bekliyorum.
xXxHarryPotterxXx oyuncu isimlerini söylemesini sağlayan link silinmişş lütfen tekrar upload ediniz upload ı www.hemenpaylas.com dan yaparsanız sevinirim çünkü rapidshare linkleri belli bir zaman sonra bozuluyor bilginize...
xXxHarryPotterxXx Orjinal Mesajı Yazan: yih_hu oyuncu isimlerini söylemesini sağlayan link silinmişş lütfen tekrar upload ediniz upload ı www.hemenpaylas.com dan yaparsanız sevinirim çünkü rapidshare linkleri belli bir zaman sonra bozuluyor bilginize... ??? Upload etmelisiniz link silinmiş kaç gündür bekliyorum birşey yazan yok oydemir sana sesleniyorum linki upload et lütfen
secocan75 arkadaşlar şu isimleri söylen option fileyi verin artık yaw türkçe spiker var ama oyuncu isimleri söylenmiyo yokmu yardım edecek bi arkadaş.
ersemen ***arkadaşlar we8 yamalarını indirmeye çalışıyorum hata veriyor türkçe spiker olan var mı?***