blackeagle8 ewet millet konuyu buraya taşıyalım kobe carter t-mac iverson nba'in en iyi skorerleri sizce en iyisi hangisi??
blackeagle8 Orjinal Mesajı Yazan: PaoLo_RosSi iverson abi tmm iverson diyosun ama neden onu acıkla bari....
beko bu konuyu bence hiç açma çünkü bu konu hiç bitmez ama yinede yazayım bi vince fanı olmama rağmen doğruyu yazacam: 1- iverson 2- mcgrady 3-carter 4-kobe
T-MAC_62 iverson iyi guzel adam cok yetenekli ama $ut yuzdesi cok dusuk ama yinede 04-05 sezonu haric cok fazla bi$iy de yapmadi bence T-MAC den yine de $u anki konumuyla daha iyi yani beko gibi bence de Orjinal Mesajı Yazan: beko 1- iverson 2- mcgrady 3-carter 4-kobe
tramp_1905 iverson bencil olmasa bence daha iyi olabilir ama wade iversonu gecer gibi duruyo :) t mac derim ben sonra kobe sonra iverson(boydan da kaybedıo)
GOZİT skorer dersen 1-İverson 2-Tmac 3-Kobe 4-Dirk(Carter) iverson zaten şutların yarısını kendi attığı için skorer olması doğal yetenekte olunca aşıyo tabi adam skor da sıkışıklık olursa ilk başta kobe ye veya tmac e başvururum ama
shadow_fk 1.T-MAC 2.KOBE 3.Iverson 4.Vince Garnett_ManiaC la aynı oldu diye bende isimleri değiştirdim :)
ismet_nash kobe bence o kadar da iyi bir oyuncu değil bu senede onu iyice anlamış olduk............. :P
MFK-1 1.Vince 2.Tmac 3.Iverson 4.Kobe 5.Dirk VS VS Ben de VC i çok severim ve hepsinden iyi olduğunu düşünmekteyim.
Slamdunker 1-Tabiki Carter 2-AI3 3-T-MAC 4-Kobe Bu arada bu ayunculara niye Iverson eklendi biz t-mac vince tartışması yapıyorduk.
ismet_nash Orjinal Mesajı Yazan: Slamdunker 1-Tabiki Carter 2-AI3 3-T-MAC 4-Kobe Bu arada bu ayunculara niye Iverson eklendi biz t-mac vince tartışması yapıyorduk. konunun ismine bakarsan anlarsın :p
blackeagle8 Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash kobe bence o kadar da iyi bir oyuncu değil bu senede onu iyice anlamış olduk............. :P neresi iyi değil yuhh artık daha ne diyim sana....Jordan'ın varisi olabilecek biri varsa oda Kobe'dir NBa'deki şuanda.(T-MaC'ide unutmayalm)
blackeagle8 Orjinal Mesajı Yazan: ismet_nash abartma istiyorsan abartmadım daha ne olcak kobe'nin yaptıkları ortada bu sene neler yapabileceğini göreceğiz..
vince15 Orjinal Mesajı Yazan: blackeagle8 abartmadım daha ne olcak kobe'nin yaptıkları ortada bu sene neler yapabileceğini göreceğiz.. Geçen sene için de aynı şey söyleniyordu Kobe'nin neler yapabileceğini görecez deniyodu neler yapabildiğini gördük Shaqsız playoffa bile katılamadı aynı şey T-Mac için de geçerli gayet makul kadrosu olmasına rağmen eğer büyük oyuncu olsaydı Orlando'yu playofflara taşırdı kaç sene playofflara giremedi Orlando ama T-Mac sırf kendine oynayıp piyasasını yaptı tabi! bu yüzden Toronto gibi kadrosu oldukça zayıf olan bir takımı konferans finaline kadar taşıyan VC ve her zman zayıf kadrolarla takımını playofflara taşıyıp hatta NBA finaline bile çıkaran Iverson her zman benim için diğer 2 oyuncudan öndedir diğerleri bu kdar iise kendi başlarına takımlarını taşırlardı bu NBA'de en büyük kriterdir yoksa bu yetenekteki oyuncuların istedikleri takdirde kendilerine çalıştıklarında 30 sayı ort.ını rahatlıkla geçebileceklerini biliyoruz bana göre sıralama budur ltf duygusal yorumlar yapmayın size işte bu 4 oyuncunun başarılarını yazdım; 1-IVERSON 2-CARTER 3-Kobe 4-T-mac