ZoRo arkadaslar arkadas ile online oynuyorus defans nerede ise orta sahada duruyor ve her ara pasi kaleci karsi karsiya ve kaleci armut toplar gibi hic bis yapmiyor !!! bu defans da bisiler mi ayarlaniyor felan bunu bir aciklar misiniz ?
ç@rşı_kartalı kardes **Formation Setup'ta Manual Settings**'te orda bütün oyuncularin Attack level ve Defans'lerini ayarlabilirsin;)
RuNaWaY heheh o arkadaş bnm yaa defansı önde felan değil yaa kendini geçmek çok kolay yürüyerek tüm adamlarını geçiyom :D . demek burada aradın yardımı haa zorocm :)
oydemir Orjinal Mesajı Yazan: ZoRo arkadaslar arkadas ile online oynuyorus defans nerede ise orta sahada duruyor ve her ara pasi kaleci karsi karsiya ve kaleci armut toplar gibi hic bis yapmiyor !!! bu defans da bisiler mi ayarlaniyor felan bunu bir aciklar misiniz ? kardeşim Formation Setup'ta Manual Settings'den futbolcuların sahaya diziliş taktiğini ayarlamalısın 4-4-2 şeklinde yapabilirsin de :scnbebek:
NANKATSU slmlar.ben 2005 e türkçe dil paketi yamasını yüklüyorum ama oyunu açtığımda oyun gene ingilizce olarak açılıyor bakıyorum türkçe dil yok nasıl çalıştırabilirim bu yamayı biraz açıklarmısınız.
ZoRo Orjinal Mesajı Yazan: NANKATSU slmlar.ben 2005 e türkçe dil paketi yamasını yüklüyorum ama oyunu açtığımda oyun gene ingilizce olarak açılıyor bakıyorum türkçe dil yok nasıl çalıştırabilirim bu yamayı biraz açıklarmısınız. naptin sen ya ? surda bi yardim sey ettiri verdik :D ok denicem :D
selimer formation settings ten otomatik defansi secebilirsin olmadi defansi kalabalik tut birde topun ustune 2-3 oyuncu goturme seni uzerine cekip uzun top atar kaleci ile karsi karsiya kalır .
Sheva24 formation da invidual var oraya gir defans oyuncularını seç defaslarını high yaparsan defansın sağlam olur