HotSauce18 seneye neler bekliyosun arkadaslar ÖSS LGS veya okuldan beklentileriniz neler neler yapıcam diyosunuz???
ŞANLI_ VALLA BEN LISE 2 DEIM öss ye hazırlanmya başlıcm ama inşallah ii sınıfa düşerim şöle kız fln olan lise 1 deki gırgırı yine yaparız !
.ArThuR. valla bn bn lise 2ye geçtm bnim beklentim derslerin10dk tenefüslerinde 80dk olmasıdır.(biz blok ders uygulaması yapıorus ondan 80dk.) :)
-Connect- Sınıfı geçmek yeterli olur heralde. :) Orjinal Mesajı Yazan: BeST_7RoNaLDo VALLA BEN LISE 2 DEIM öss ye hazırlanmya başlıcm ama inşallah ii sınıfa düşerim şöle kız fln olan lise 1 deki gırgırı yine yaparız ! İmzandaki kız okumasın bu yazdıklarını.. :)
ŞANLI_ o takılmaz nete yaa bilmz yani !! biz onla çıkarken ! sınıftaki kızları eldn geçirdik ark.la :) ha biz yok muyuz !!! çok keretayız yaa :) Hm bide bütün kızlar biliodu bnim çıktığım biri olduğumu !! ÇOK MU YAKIŞIKLIYIM NEYIM ALLAH KAHRETSIN YAA !! Şaka bi yana harbidnde bi duyarsa aşk hayatm sona erer ! bana nete pek girmem demişti SCN yi nerden bulck ki ! :D
Spocket Herkes benden çok şey bekliyo ama ben kendimden hiç bişey beklemiyorum (bknz. ÖSS'nin girecek olması)... Bu şekilde geçinip, gidiyoruz, şimdilik huzurluyuz.
blueeda 3 hafta öncesine kadar geçen seneden bişeler bekliodum ama öss nin yeni sistemi gelince beklenti falan kalmadı..
İsildur Valla ben Hazırlıktan Lise 1'e geçeceğim.Hedef notlarımın hepsini 5 yapmak.(Her zamanki klasiğim.Tabi geçen sene ki Resim faciasını saymıyorum.)