Arkadaşlar olayın aslı şu Kıraç bi programa katılıo sanırım tv8'deydi ve saçma sapan eleştiriler yapıo.Mesela;
-Ya işte dj lerin yaptığı da müzik mi bana getir gerekli şeyleri 10 sn. de yapiim sana aynılarını.
-Petek Dinçöz Türkiye'de birçok sanatçıdan daha ii şarkı sölüo
-(Bu sırada arkada Ceza'nın rapstar klibi dönüo) Bi de bu hiphop modası çıktı.Ben yemem böle müziği iki tane tuşa basıolar müziği werip üzsütne konuşuolar Türkçeyi mahvediolar.Ne dedikleri anlaşılmıo anlamsız sözler war.O hare ketler ne öle bunlar kesin uyuşturucu kullanıo yoksa kelimeleri bu kadar hızlı ard arda sölemeleri imkansız.
şeklinde açıklamalar yapıo.Tamamen cahilliğini ortaya koyuyo bu şekilde.Ben Kıraç'ı sewerdim ama bu olayt olduktan sonra.nefret etmeye başladım.bi kere hiçbişey bilmeden düz mantık konuşmuş türk rapçilerinin hepsi uyuşturucuya karşı bi kere UDDY (Uyuşturucuya Dur Diyen Yok) adında bi rap projesi wardı birçok rapçi katıldı.Bikere dinledi mi acaba Ceza'yı merak ediorum.Cezanın da dur diyen yok die uyuşturucu karşıtı bi şarkısı wa.adam savaşa uyuşturucuya,ırkçılığa,yozlaşmaya karşı birsürü şarkı yaptı.Ve sen bu adamı uyuşturucu kullanmakla itham edisun.Tamamen terbiesizlik (Bunlar bnm düşüncelerim)
Bu olaydan sonra rap sitelerinde Kırraca özr diletme kampanyaları başladı ama beyefendi çıkıp da hiçbişey sölemedi.We en sonunda Rockistanbul Konserinde Ceza şöyle bi şey söledi
Lan Kıraç toprak hiç para edermi
Lafını bilmeyen it bu rapi yer mi
Kıraç bir dünya hiç demek
Öküz gibi anırıp ayı gibi böğürmek
VE DAHA SONRA GAZA GELİP g**nü s**eyim Kıraç die bağırdı.
daha sonra da birkaç gün önce sanırım Kanal D'de bi programa çıkarak :O sözler ağzımdan bi anlık konser heyecanıyla çıktı Kıraçtan ve herkesten özür diliorum.Ama bnm müziğime saygı duyana bn de saygı duyarım die bi açıklama yaptı.En son gazetede Kıraçın Cezayı mahkemeye wereceğini açıkladığı yazıyodu.
Olay budur.Ben kendi görüşümü yaziim:
Bence Kıracın yaptığı bi terbiesizlik we cahillik.Birinin ona cewap wermesi gerekiodu.He cewap bu şekilde mi olmalıydı bnce hayır.Tamam cezanın küfür dışında sölediği şeyler Kıraca haddini bildiriodu fakat bi anlık heyecan wewe sinirle sonunda o küfürü etmeseydi haklı olucaktı.Haklıylen haksız duruma düştü.Ama insanların zannettiği gibi durup dururken etmedi o küfürü.Yani bazıları zannedio ki Amerikalı rapçiler gibi durup dururken ona buna laf atmak için küfür etti.Zaten hatasını kendisi de anlamış ki özür diledi.Yapmaması gereken bi hareketti.Ama herkesin başına gelebilir.Bi anlık ağzımızdan çıkıp da pişman olduğumuz sözler olmuştur.