PulC ya arkadaşlar ben MODLARDAN hotcoffee ve yeni ürünler dediiniz iki yamayı indirdim. Yani yeni cantlar falan olan yamayı ve yükledim. Tamam yamalar düzgün çalışıyor fakat c.j.le bir yumruk attığım zaman çevremdeki bütün araçları ve insanları etkiliyor. Boş yere yumruk attığım zaman kan çıkıyo ve arabaya vurma sesi çıkıyo. bana yardımcı olun. şu problemi çözeyim.
PulC Ya arkadaş ben user files ı belgelerimden aldım oyunu yeniden kurdum sıfırdan başlayem dedim ama yine aynı problem oluyo. Ne yapmam gerekiyo.?
ZüLFiKâR beyler aynı muhabbet bende de var.butun saveleri sildim.oyunu sildim geri yükledim yine aynı yine aynı.bir yumruk atıom 100m ötedekiler yere yıgılıo :( noldu buna yaaaa
ZüLFiKâR kardesler oyunu sırf bu yüzden oynamıyorum desem yeridir.nedemek ya bir yumrukla 100m öteddeki adamın devrilmesi...bi yardım be kardesler.PULC kardesim AVATARIN COK SAGLAM!!!!
serhat_akın 9 BAŞLIKTAKİ GİBİ ÇOK İLGİNÇ ben bu konuda bi şey yapamayacağım ama başka yerlerden araştır(başka forumlar) yardım edemediğim için üzgünüm
AiAS Orjinal Mesajı Yazan: ZüLFiKâR kardesler oyunu sırf bu yüzden oynamıyorum desem yeridir.nedemek ya bir yumrukla 100m öteddeki adamın devrilmesi...bi yardım be kardesler.PULC kardesim AVATARIN COK SAGLAM!!!! E illa yama yüklemek zorundamısın :) yama yüklemeden oynayınca da aynı sorun oluyo mu?
CrimE Ya beyler oyunu silip baştan yükleyin. Olmazsa Joypad,direksiyon gibi şeyleri çıkartın. Yine olmazsa Zülfikar ın dediği gibi baska bi dizine yükleyin YİNE olmazsa! O kadarını bilemiycem artık.
BORDO BERE bak kardes mutlak cözüm su.oyunun bazı dosyaları belgelerim bölümüne kayıtlı ordan tüm klasörleri silin.daha sonra oyunu tamamen silin.ve başka bir yere yeni bir klasör yaratıp oyunu tekrar yükleyin.o zaman kesin çözüm oluyor ;)
PulC peki o şekilde yaptıktan sonra hotcoffeeyi yükleyip sıfır oyuna başlayınca aynı problem olacakmı?
BORDO BERE olmuyor güzel kardesim bendede aynı problem vardı.ben sana soylediklerimi yaptım. hot coffee yi de yükledim.paşalar gibi oynuyorum.oyunu hillesiz oynamaya calıs.yada ne bileim fazla mod yükleme.oyun sapıttıgı icin çyle dengesizlikler oluo
PulC zülfikar problemi buldum. hotcoffeyi yükledim. bide bi mod daha yüklüyodum. yeni aksesuarlar diye, onu yükleme. ozaman problem kalkıyo.