** Baştan söylüyorum sadece bazı şeyleri konuşmak ve açıklamak için üye olup yazmaya karar verdim. Lütfen okuyun direk çöpe göndermeyin, düşüncelerimize saygısızlık etmeyin.**
Ben onr1903 bildiğiniz gibi ihraç edildim, siyahla beyaz(fikret) ve hasan benim dostlarım. Ve bizim hakkımızda hepiniz tıp tutuyorsunuz. Bizim için saldırı yapıyorlar, yok bunu yapıyorlar yok şunu yapıyorlr gibi suçlamalar yapıyormuşsunuz. Biraz erkek olunda bunu aranızda değil yüzümüze söyleyin de oturup adam gbi konuşalım. **DEĞİL Mİ?**
Birinicisi, biz üçümüz **NE BİZZAT SALDIRIDA BULUNDUK, NE SALDIRILMASINA YARDIMCI OLDUK, NE DE BAŞKASINI SALDIRMASI İÇİN TEŞVİK ETTİK**. O gün olan olayda bir arkadaşımız(ismini veremem), sbah onla msnde konuşurken bi baktım scnye mesajlar atıyor, konular açıyor. Bana komik geldi, forumun kurallarına aykırı olmasına rağmen komikti ve konuşmadaki herkes bunu biliyordu bir moderatorumuz hariç. Yani bu oly tamamen bir rastlantıdır. Benim öyle yaz böyle yaz dediğim doğrudur ama bunu önceden planlamadık ya da " hadi scnye saldıralım gibisinden bir teklif veya istekde bulunmadık. Bunu çok açık ve rahatlıkla söyleyebilirim. Ama bu yazıyı yazmamın nedeni benim ve arkadaşlarımın siteye kasıtlı saldırı gibi bir şeyle suçlanmamız. Gerçi çok da umrumda değil ama eğer böyle bişey varsa bile adam gibi gelip sorun veya konuşun öyle arkadan konuşmakla falan olmaz. Sonuçta biz üçümüz çok uzun zamandır üyeyiz bu sitenin ilk başladığı yıllardan beri fakat çok kolay ceza verilmesi yani ban verilmesi bizi siteden de soğuttu halbuki en başlarda site böyle değildi. Ne zaman site çok üye almaya ve yeni moderatorler almaya başladı o zaman herşey bozuldu. Normaldir gerçi ama bizi böyle suçlayamazsınız gelin insan gibi adam gibi konuşun sonra ne derseniz diyin, hele arkadan konuşmak çok yanlış.
Bu yazıyı ne üyeliklerimizi geri istediğimiz için ne millete yalklık veya sempatik görünmek için yazdığımı sanmayın, umrumda değil ama öyle yargısız infaz yapmanız insanın kalitesini gösterir. Bu kadar diyorum.