Fenerlea Slm arkadaslar, Hamachi programini kullananlar burda toplansin ve ordaki ardreslerini , nickname lerini felen versinki Pes 4 online oynuyabilelim.
murtiki arkadaşlar bence scn tayfası olarak "scn" isminde hamachi serverı kuralım ve isteyen herkes buna girsin...server olmak için gönüllü lazım tabi :)
Mc.Speedy ben olabilirim gönüllü server hız 256 ama yetmez orası var sabahtan akşama hatta gece bile burdayım açıyorum hatta şimdi girin....
Mc.Speedy aradaki fark birinde pesonlinede port açman lazım bunda gerek yok sanki ağdaymış gibi oynayabiliyorsun ...
Mc.Speedy arkadaşlar server kurdum isim....... SoccerCenter şifre..... soccercenter online grubu girin bekliyorumm...
Fenerlea Bende server kurdum , baglanti hizim : 3.2 Mbit Server adi : Fenerlea's Network Sifre : fener Hepinizi bekliyorum, baglantisina güvenen gelsin ! ! :D ;)
murtiki fenerlea senin bağlantı çok iyiymiş :) pes4 takılmadan rahatça oynanabilir :) ben de 256 var bu akşam bi ara pes4 oynamayı deneriz :D
[H@CK€R]***KORS@N*** arkadaşlar ben hiç bir yama kurmadım 1.10 patch fln hiç biri yüklü değil port açmadım hamachi ile port açmadan hiç bir yama kurmadan oynayabilirmiyim?oynayacakları msnye bekliyorum msn: casusfb1907@mynet.com