tuncelaytas arkadaşlar pes4 te kitserverın balls klasöründeki dosyaları oyuna nasıl aktarıcaz? formalara "texpa" ve "texpb" yazıyoduk ama toplar nasıl oluyo?
âİ£T10 birader nie soruyosun ki.... Readme dosyasını oku.... Azıcık ingilizcen varsa anlarsın zaten...
tuncelaytas readmeyi okudum ama oyunda bi türlü açamadım topları. hotkeys ne zaman kullanılıyo onu da anlamadım:)neyse biraz daha uğraşayım..
tulumba buldum yükledim kitserver son sürümünü ball evolutionu da yükledim forma seçiminin orada yeni eklenen toplarıda seçebiliyorsun ben fevernovayı seçtim tam maça başlarken hata verdi,ama yine de teşekkürler
tulumba buldum yükledim kitserver son sürümünü ball evolutionu da yükledim forma seçiminin orada yeni eklenen toplarıda seçebiliyorsun ben fevernovayı seçtim tam maça başlarken hata verdi,ama yine de teşekkürler