ByFeNeRLy iyi güzelde nasıl yükleyeceğiz[/QUOTE Bende öyLe diyorumda yardım eden yokki AiAS ya beyler bişe yülemiceksiniz.Bunlar forma yapmak isteyenler için .yani forma yyaparken bunları kullanırsınız.Ama forma nasıl yapılır onu soruyosanız araştırın biraz bulursunuz bişeler Black God Arkadaşlar size formayı yapmayı öğretmem demek size fotosop u öğretmem demek oda topiclere sığmaz zaten , bi kursa falan gitmeniz lazım pc_kolik photo shop çok kapsamlı bir programdı bu programı ögrenmek kolay deildir.Bu programı ögrenmek için kurslar vardır. yani bu programı birinin yardımı olmadan ögrenemezsiniz.O yardımda burdan edemicemiz kadar karışık bir programdır photo shop. 23_Beckham Daha kolay bi yolu yok mudur? 6630 Jasc Paint Shop Pro programıyla bu iş yapıla bilmekte eğer kullanmasını biliyorsan bu programla yapabilirsin ZoRo hersey iyi gusel oluyorda su boyama islemini tam beceremiyom yaw off :( Venom çok teşekkürler valla bu sıcak yaz günlerinde eve tıkılıp bizim için uğraşıyorsun çok saol 6630 Haklısın havalar çok sıçak bide üstüne üstlük bu yaz kaldığım derslerden yaz okuluna gidiyorum haftada 3 ğün bu da yetmezmiş gibi uyğulamaları dersden uyğulama yapmaya gidiyoruz neyseki Ağustos ayının başında bitecek alikaancerit nasıl indiricem talha_54 ABI VERDIGIN LINK BOZUK GALIBA, TIKLADIGIMDA SOCCERCENTER.NETIN ANASAYFASI CIKIYOR By_HaCKeR ya abi bu bana çok lazım elinde olan lütfen verebilirmi çok acil lazım lütfennn Venom Yeni upload... http://rapidshare.com/files/38510090/BlackGod_Logo_Texture_Pack_1_.-2.rar.html bugs_843 valla Venom süpersin upload için tufan_81 iyide kardeşim nasıl kurcaz tukat nasılindiriyoz bunu yaw mert26bjk nasıl kuracaz bunu 38_YUNUSO_38 emegine saglık kardeş sagol.... « Önceki Sayfa Sonraki Sayfa »
AiAS ya beyler bişe yülemiceksiniz.Bunlar forma yapmak isteyenler için .yani forma yyaparken bunları kullanırsınız.Ama forma nasıl yapılır onu soruyosanız araştırın biraz bulursunuz bişeler
Black God Arkadaşlar size formayı yapmayı öğretmem demek size fotosop u öğretmem demek oda topiclere sığmaz zaten , bi kursa falan gitmeniz lazım
pc_kolik photo shop çok kapsamlı bir programdı bu programı ögrenmek kolay deildir.Bu programı ögrenmek için kurslar vardır. yani bu programı birinin yardımı olmadan ögrenemezsiniz.O yardımda burdan edemicemiz kadar karışık bir programdır photo shop.
6630 Jasc Paint Shop Pro programıyla bu iş yapıla bilmekte eğer kullanmasını biliyorsan bu programla yapabilirsin
6630 Haklısın havalar çok sıçak bide üstüne üstlük bu yaz kaldığım derslerden yaz okuluna gidiyorum haftada 3 ğün bu da yetmezmiş gibi uyğulamaları dersden uyğulama yapmaya gidiyoruz neyseki Ağustos ayının başında bitecek