Slim Shady Ben FIFA 2005'e Lig TV yaması yaptım ama skor tabelası renklerini fln hep yeşil yaptım yani orası gerçekciliğini bozuo eğer bana lig tv den gerçek resimler fln bulabilirseniz daha iyisini yapmaya çalışacağım resimleri
Manga2001 tavsiyem var www.ligtv.com.tr/takim orda takımların logoları var fifanın tabeladaki yazıları silip o logoları atabilirsen olabilir ama ben yapmasını bilmiyorum sadece bu sana tavsiyemdi slim shady saygılar
Gökhan gerçekten çok güzel olmuş ama bu damı tesadüf yazısı ben dahil olmak üzere tüm fenerbahçelileri çok kızdırıyor çünkü ortada bir 6-0 var buna rağmen hala 5-1 i skor sayan arkadaşlar var
Slim Shady Pardon arkadaşlar biraz tatil yaptımda o yüzden yamayı yayınlıyamadım.Ben bir iki test yapıp size link veririm ayrıca yorum yaptığınız için de teşekkür ederim.
23_Beckham Ne demek abi yaw.Biz sadece tüketiyoz,sizin gibi üreticiler olmasa biz yaşayamazdık.(fazla mı salladım ne???)("yaşayamazdık1 konusunda) :hihi:
Slim Shady Ben setup fln her şeyi hazırladım ama siz yinede bi virüs taraması yapın çünkü geçende arkadaştan cd almıştım oyüzünden bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir.Lig TV yamasını yüklemek için yükle tuşuna basın. Yükle!">http://dl3.rapidshare.de/files/3100553/47572794/Lig_TV.exe>Yükle!/a>
Slim Shady Dosyayı bilgisayara indirip açtıktan sonra yükleme yerine bakın orda D:Program FilesEA SPORTSFIFA 2005 yazabilir siz fifayı D sürücüsüne yüklediyseniz bırakın C sürücüsüne yüklediyseniz D: yi C: yapın.Virüs taramasınıda unutmayın.