Black God benimde söylemem lazım tabi ben açtım konuyu ;) 1. ( ben lisanslı basketbolcu olduğum için ) nba de 3-3 devam eden playoff finalinin 7. maçında son saniyede 3 sayı atıp şampiyonluğu kazandırmak 2.Tuttuğum takımın üst üst e 5 sene Champions League kupasını kaldırması ( bencede oHA ) 3. mARİA Sharapova ile 5 balayına çıkmak :D
fifaman 1.tüm insanların insan olduğunu hatırlamasını. 2.tüm dünyanın müslüman olması. 3.herkesin imanı ile ölmesini istiyorum. ----------------------------------------------- 35 1/2 (izmirli değiliz karşıyakalıyız)
Black God Orjinal Mesajı Yazan: fifaman 1.tüm insanların insan olduğunu hatırlamasını. 2.tüm dünyanın müslüman olması. 3.herkesin imanı ile ölmesini istiyorum. ----------------------------------------------- 35 1/2 (izmirli değiliz karşıyakalıyız) Vvvvaaaaaaaaaaay güzeal
hizliolu 1.En cok istediğim şey Fenerbahcenin kalesini korumak. 2.Dünya turuna cıkmak. 3.Ve son olarak özgürce yaşamak.
masterran 1) Allah bana en güzelinden bi iman ve ibadet etme isteği, arzusu versin, iyi bir kul olayım yaradanın razı olduğu.... Not:Kesinlikle samimi bir istektir..göstermelik değildir...
Kokane Vallaha nallari diktigimde Cennetlik olyum, baska bisey istemem bu dünyadan. Aslinda bu benim elimde, dilek degil yani. E hadi hadi bide bi Audi S 8'im olsun.
Black God Orjinal Mesajı Yazan: _VeNoM_ Süper bi işim bi de imanım olsun yater 3. sü size kalsın ya ilginç scn üyelerinde ciddi bi iman artışı var sevindirici bişey eskiden bu tip şeyler isteyen az olurdu
ufuk_abay 1.hiç kimse ölmesin 2.şu an çıktığım kızla evleniyim 3.istediğim herşey olsun ne dersem diyim olsun yani bi formula1 istiyom diim hoop önüme formula 1 gelsin gibi.
brave-heart Ben çok aç gözlü bir şahıs değilimdir. Tek dileğim; Sınırsız dilek hakkımın olması!.. Diğer iki dileğimi kullanabilirsiniz...
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: brave-heart Ben çok aç gözlü bir şahıs değilimdir. Tek dileğim; Sınırsız dilek hakkımın olması!.. Diğer iki dileğimi kullanabilirsiniz... güzel :D:D 1- ben de ileride ihtiyaçlarımı karşılayacak kadar para kazanacağım bir işim olmasını 2- imanlı ölmek 3-küfürsüz yaşam
Polat Alemci 1.Galatasaray'ın 10 numarası olmak;) 2.Türkiye'nin 10 numarası olmak:) 3.Futbolcu olup, geçimimi sağlayacak kadar para ayırıp gerisini fakirlere dağıtmak!
10UR Mevcut hayatımı ve sahip olduklarımı korumak Elimdekilerin değerini asla unutmamak Şuanki düşüncelerimden asla vazgeçmemek
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Özgür GS 1.Galatasaray'ın 10 numarası olmak;) 2.Türkiye'nin 10 numarası olmak:) 3.Futbolcu olup, geçimimi sağlayacak kadar para ayırıp gerisini fakirlere dağıtmak! bunlardan.