The Official Crime Scene Investigation Result:
-Resmi editorle yaptığım incelemeler sonucu ne Ze Roberto'da ne de Bayern'de garip bir duruma rastlayamadım.
-Dizin içi incelemelerim sonucunda da henüz birşey elde edemedim ki neredeyse her dosyaya baktım.
Yapacaklarım:
-Bayern'e karşı 10 civarı maç yapacağım.
-Bayern'in kullandığı taktiği mercek altına alacağım.
-Bayern'le ilişkili oyuncu ve staffları inceleyeceğim.
Edit:
Yeni Veriler:
-Kayıtlı oyunumda hemen Bayern'in fixture'üneki ilk rakibi olan Mainze takımının başına geçtim.
-Mainze 12. sıradaydı ligte ve birkaç eksiği vardı.
-Her zamanki taktiğimi takıma uyguladım ve maça çıktım.
-Maçın 1. dakikası tamamlanmamıştı ki Santa Cruz 1-0 yaptı durumu. Benim size hak vermeye başladığım ilk dakikalar.
-Maçın 6. dakikası Ze Roberto durumu 2-0 yaptı.
-Maçın 20'li dakikalarında oSa'nında bahsettiği 35 metre şutlarından geldi bir tane Ze Roberto'dan fakat ben direk sayesinde kurtuldum.
-Dakika 33. Van Basten kırmızı kart gördü ve Bayern 10 kişi kaldı.
-Bu dakikadan sonra duraksayan Bayern 34. dakikada attığım gole engel olamadı.
-Fakat ben tam bu maç dönecek derken Roy Makaay 40. dakikada durumu 3-1'e getirdi. Ve maç bu skorla bitti.
-İstatistikler: Kaleyi bulan şut 12-0
-Taktiğine baktığımda gayet normal bir taktikle oynuyor Bayern, fakat detaylı incelemem mümkün olmadı taktiği.
Sonuç:
Ben bu takımla daha hiç eşleşmedim işleşmekte istemem bana o kadar iyi oynuyorlar gibi gelmedi ama sorun adamların 35 metreden hep şut atmaları ve isabet elde etmeleri, ve kaleciden seken topları tamamlamaları. Birde bize fazla pozisyon vermemeleri. Ama bence güçlü bir takım Münih'i yenebilir gibime geliyor. Ama normal olamayn bieşeyler olduğu kesin.
Bu araştırma burada biter daha fazla uzatamam korkmaya başladım. Umarım Bayern'le hiç eşleşmem.