.ArThuR. arkadaşlar bir bölümde silahcını üst katında bi kız var ve bunun yanına gittiğimde you need to show style to impress,dude yazıo bn herşeyi denememe rağmen geçemedim bi bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen:)
Frostmourne o senaryodaki görevlerden biri mi, eğer öyleyse görevin adını yazarsan yardımcı olabilirim..
Exvision Eğer görevde değilsen öyle demesi normal.Bir görev alman lazım galiba..Oraya gelmedim ama ilk aklıma gelen bu.
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Exvision Eğer görevde değilsen öyle demesi normal.Bir görev alman lazım galiba..Oraya gelmedim ama ilk aklıma gelen bu. yok baba kızın üstünde mavi ok var ve kız ikide bi talim aateşi yapıo silahcı dükkanının üstünde bn dükkana girip atış talimine katldm kazandm yanına gittim pas vermedi ayrıca çok kaslı veya şişman olursanda kız pas vermio:)
Flexy Evt,bende orayı gördüm büyük bi ihtimalla silah kullanma becerimizin düşüklüğünden kaynaklanıyor olabilir bu durum.(Skill artırmak lazım,mesela Haritadaki kupa resminede hemen gidemiyoruz.)
Frostmourne o kupa işaretli yerde yarışlar oluyor sanırım, gittiğimde yeterli skill olmadığı için almamıştı :) bu arada o silahçı hangi bölgede, los santos mu?
.ArThuR. yahu burayı geçen kimse yok mu yaw:) kafayı yiyicem yapmadddım kalmadı ayrıca silahlardaki bütün skill levellarm tam.... bi türlü oluyo
Battousai Valla bende de olmuyo bende sürücü kursuna giremiyorum girdiimde kız biraz şişmanla diyo şişmanlıyom ama gene hiçbişe olmuyo
The Groove lütfen bölümün olduğu şehri söylermisiniz.bi türlü anlamadım bir sürü silahçı var. :confused:
.ArThuR. resim olarak haritayı koyamadm ama dillimore yazıoo... hani hem silahcı, berber,garaj(sprey) bide yanılmıyosam tavukcu logolarının olduğu yerrr...... :)
nightmare_onur bu bölge countryside'da hikayede gönderildiğimiz küçük bi kasaba bende gittim kızın kafasında mavi ok felan war ama gidince bişi olmadı bilmem ne işe yarıyo
__JackaL__ arkadaşlar ben oyunun %97'sini bitirdim ama ne o kızın ne yaptığını anladım nede bizim o kıza ne yapıcağımızı.:( Hiç bir görevde de o kızla ilgili bi şey yok yani o orda kendi hayatını yaşıo öyle takılıyo...
.ArThuR. Orjinal Mesajı Yazan: Celo buyurun harita: evet işte oradaki silahcını çatı katında ama silahcıdan gidilmio dşarıdan merdiven ile çıkılıo:) ztn o silahcının civarında kz atış talimi yaparken silah sesini duyarsınız.....