Kokane Yatagin kösesine tikla. Köseyi görünce...a a... o da nesi? sagda yukarda yatakta kirmizi bisey var...
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Kokane Yatagin kösesine tikla. Köseyi görünce...a a... o da nesi? sagda yukarda yatakta kirmizi bisey var... aaa gerçekten bişe var.ya ben bu akıl oyunlarından anlşamıom.şimdi birçoğunuz dicekki senin aklın yokmu!!!parayı kumbaaya tutuom ama bişe olmuo.
amateur Kokane yardım!!Elimde bir tane çöpten aldığım kağıt, bir kitap, bir resim, iki dart bilmemnesi, bir de kaset var.Ayrıca 12, 9, 20, 1 sayılarını da gördüm.. Ne yapacağım??
Kokane Dart oklarini duvardaki herifin suratina yapistir. Masadan kalemide al. Herifin suratini boya. O sayilarin orada yukarda yazdigim gibi ekranin sag üst kösesinde kirmizi bisey var. Oda bozuk para. Kaseti büfenin en üstüne sekillerin üstüne koyacaksin... E birazda sen ugras ;)
amateur Yahu gıcık oldum! Biliyorum, sen de bana gıcık oldun :p ,ama elimde hiçbir şey kalmadı, denklemler hariç. Anahtar nerede, odadan nasıl çıkacağım??
Kokane Ulan oyunu verdigime bin pisman oldum. Bela yav :D O resimdeki seklin üstüne kaseti tak. Evvela milliyetten 100kuponla aldigin süper müzik setinin arkasindaki anahtari alip cekmeceyi acacaksin. Sonra cimbizla...
amateur Kokane iyi anlatmışsın, hoş anlatmışsın da, "evvela milliyetten 100kuponla aldigim süper müzik setinin arkasindaki anahtari" görmeme rağmen alamıyorum!! :mad:
Kokane Ozaman bi eksiklik var. Oklari herifin suratina attinmi? Suratini boyadinmi? Cüzdani buldunmu? Kagidi aldin dedin. Resmi aldinmi?
amateur Anlatamadım galiba :confused: Orjinal Mesajı Yazan: amateur Neyse aldım, tıklama özürlüymüşüm Alt çekmeceden aldığım garip aleti n'apacam?