.ArThuR. Beşiktaşın basketbolda başarılı olmasının, Fulyadaki (şimdi Akatları) bütün taraftarları çekmesesinin bence 2 sebebi vardı 1_ BJK 2_ El Amin fakat 2 sene Beşiktaşta oynadktan osnra El Amin Ukrayna'nın Azovmask takımına bir yıllığına 750 bin dolara imza attı. Takımda düzgün sayılabilecek kimse kalmadı bence... (Andy Ellis, Tolga ve Bekir dışında) bakalım bu sene ne yapıcaz basketbolda... Ama bence El Amin'e biz 750 bin dolar vermeliydik adama sadece180bin dolar veriyormuşuz... bu bence El Aminin Beşiktaşa yapmış olduklarının karşılığı diiil.. ama olan oldu umarm El Aminin kalitesinde birini bulabilirz....
Starbury el-amin'e biraz kızdım ben onun beşiktaşta parayı ikinci plana atarak oynadığını düşünüyordum fakat aldığı parayı görünce biraz hak verdim o kontratı nba'de bile zor alır
.ArThuR. bence burada El Aminin pek bi suçu yok. suçlu olan Beşiktaş yönetimi 2 sene boyunca Beşiktaş basket takımını en iyi yere taşıyan El Amine o kadar az para verilmemeliydi bence...
anelka10 arthur31 kardeşim Tolga ya iyi düzgün basketçi dedin ya...Ayrıca Bekir de ayrıldı.Ülker le anlaştı. :drooling:
shadow_fk Suç yönetimin..El Amin gibi kaliteli bi oyuncuya 180K dolar çok komik bir rakam.Bu sene sürünürse Beşiktaş yönetime gülerim..
.ArThuR. umarm düzgün transferler yaparlar..taraftar ztn kırgın(maaalum colaturka) yönetimin kendini affettirmesi lazm....
Starbury naptınız be iki üç oyuncu gitti diye hemen bjk batar mı be!!!! Üstelik artık koçumuz murat didin ve barış'ı aldık bu adam iyi şiler yapçak görceksiniz We Still Rise
Engin-gs El Amin , Varda , Haluk , Murat Yolcu sanırım bu 4 oyuncu ayrıldı Beşiktaş'tan. Potaaltına 2 , dışarıya da 2 takviye yapılırsa belki toparlanır biraz Beşiktaş.
Starbury murat yolcu ayrılmadı bide dışarıya iki takviye yapıldı zaten geriye uzunlar kaldı onlar yabancı olacak herhalde o yüzden onların gelmesi gecikir
Engin-gs Murat Yolcu , Telekom'a gitti diye duydum. Ama gitmemiş olsa bile o adamdan bişey olmaz. Benchten gelip anca 3 asist yapar o kadar.